Komentari (13)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
mLihvaring
sad mi mogu uzet pare i preko mobitela pa to je super
nema ovo veze sa kamatama , ovo hypo banka ima vec min . godinu dana. samo se moze vidjeti koliko imate para na racunu i dal su legle uplacene pare na isti. ima opcija gdje se uplatnicom moze platit bilo koji racun bez da se ide u banku po novac i smanjuje cekanje u redovima na salterima.
A Windows Phone korisnici treba i dalje u redu na salteru da stoje?Da ste samo malo bolje ispitali trziste vidjeli bi da je recimo bh telecom imao pravo povoljnu cijenu Nokia Lumia 920 mobitela i da je masa vasih potencijalnih korisnika vlasnik upravo WP uredjaja a vi im nemate sta ponuditi.
ko razumije o cemu se radi moze samo pohvaliti ovaj potez... svaka cast!
Čuj ponuda "PROIZVODA" kao da lihvari proizvode nešto osim kamata i drugih načina da opljačkaju ljude !
super opcija! svaka cast!