Komentari (28)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ruska roba time postaje konkurentnija. Zaposleni će imati manje, i država će davati manje u socijalno, ali roba će se prodavati po svijetu. Kinezi upravo tome decenijama teže i na vještački naćin vrijednost svoje valute drže niskom da bi mogli masovno izvoziti, inače slabo bi šta prodali, i eno ih imaju najveće u svijetu dolarske rezerve. Neće više Rusi toliko ulagati u vojsku, ali imaće novih radnih mjesta.
Stvarno mi zvuče bizarno i smiješno pojedini komentari kako Rusija pravi pandan zapadu. Vojni budžet SAD-a je veći od cijelog budžeta EU i Rusije skupa, tako da stvarno neznam na šta se pale naši istočni susjedi.
Moraju malo ego sebi dizati jer su inace niko i nista.
Kako stoji dinar ahahaha
Razmisljaju da li na kraju da dodaju 5 ili 6 nula :)))))
ko ima vecu kolicinu novca sad je pravo vrijeme da se kupuje rublja
da je kupi i opere gujicu sa njom,.,
@provucikarticu mislim da grijesis, al et, svako ima svoje misljenje VP
PRIKAŽI ODGOVORE (1)