Komentari (14)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ja otvorio racun u ovoj nazovi banci i zatvorio nakon 10 dana,zali boze onolikih papira i zajebancije. Najgora banka u bih
Moja firma ima račun kod ove banke i uskoro prelazimo na drugu jer su sve gori i gori. Neki dan tražim da mi izdaju debitnu karticu koja će se vezati za tekući račun firme kažu nemaju takvu uslugu nego mi nude da izdaju kreditnu karticu i novi račun?!?! Halo ba, pa svugdje po svijetu banke po defaultu izdaju debitnu karticu kada se otvara TR račun. Pa ko se još zajebava sa kešom i blagajnom? OK, ako vi ne nudite tu uslugu ima ko nudi. Doviđenja i prijatno!
Upravo je to bila kap koja je prelila čašu i u mom slučaju. Mislio sam da se podrazumijeva da možeš izvaditi karticu povezanu s transakcijskim računom ali ne, to gospoda nudi samo fizičkim licima, ali ne i pravnim. Njihova logika je valjda da fizička lica treba da posluju a firme ne trebaju. Primanje novca preko PayPal-a npr. treba da rade fizička lica a firme ni slučajno. Još kad sam im rekao da ću zatvoriti sve račune oni sliježu ramenima i kažu dabogda da to iko ima. :) Tokmaci.
Svima normalnim bankama u svijetu je cilj da u poslovnicama bude sto manja guzva, samo ovi traze 4KM mjesecno za mobilno bankarstvo.
Svi zaposleni BiH da zaloze po jednu platu (800 KM prosjek) za osnivanje Radnicke Banke BiH. 700.000 zaposlenih x 800 KM = Kapital banke od 560 miliona maraka. Uz niske kamate ali kratkim grejs periodima i rokovima otplate da se finansira gradnja dionica autoputeva, industrijalizacija i ostali razvojni projekti. To je relativno mal kapital, ali bi u znacajnoj mjeri smanjio vanjsko zaduzenje i ovisnost o MMF-u i EBRD-u i plus jos zarada ostaje dionicarima - radnim ljudima.
Ovi nasi politicari nisu nikakvi upravnici u interesu naroda, nego obicni klijenti globalnih banaka. Ehhhh, da mi je vlast samo 4 godine, ne bi bilo ovdje stranih banaka, Arapa, mafije i koruptnih elitokrata - mrak bi vas pojeo na sljedecem cosku.
Amir Krivosija,zar on nije novinar!?
Jucer imao zadnju transakciju s ovom bankom i nikad vise.
Najbezobraznija banka u BiH koja je tradicionalno ucjenama i uslovljavanjima zadrzavala udio na trzistu. Ali arogantnim odnosom svaki dan gube sve vise klijenata pa su spali na to da moraju placati clanke po klixu i zivkati bivse klijente i moljakati da se vrate.
Propali kadar iz hrvatske, al kad ti je glavni direktor drug sve moze i jos kad pogura ranjena hrvatska strana iz kreseva ide sve kao podmazano. Mijenjao vise mjesta nego neki carapa. Treba znati i umjeti