Komentari (20)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Coca Cola i Jana su simboli bošnjačke kolonijalne svijesti. 💩 Tuđe nam je uvijek bolje, a dušmani jedva čekaju prilku da i ovdje naprave Gazu.
@plavushan226 odhebi usraski derpe s tim hiljaditim nalogom i ti zajedno sa coca colom od nas Bosnjaka i sve ce bit rahat
Coca cola se proizvodi u Hadzicima. Nasi ljudi tu rade i placaju licencu.
samo bojkot cionista!
Svi moraju Boykotovati ako mislimo se protiv fasizma boriti....
A pred bajram prazne police gdje je stajala Coca cola, ne do Bog Sky Colu uzeti mislit ce gosti da si sirotiLja
Ideee bojkot. Samo nastaviti s bojotom, i preći na viši nivo još žešće i još jače i ustrajnije. Fašizmu se mora stati na kraj.
Svaka cast! Samo Samsung, uvijek sam ih volio a sada jos vise!
Ma bravo!!!
i nije to neki gubitak za njih, uzevsi u obzir sta su sve dobili i ko ih sve podrzava
Mašallah
Podržavam sve ssto je usmjereno protiv drave Izrael. Medjutim, rat neće stati sve dok Medjunarodna zajednica ne podigne optužnicu protiv onog zlikovca Natanyahu-a za zločine protiv čovječnosti. On je ubio puno vise civila od Hamasa, a posebno djece.
Tako to rade giganti!