Komentari (12)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sad kad navale opet zapošljavanja po babi i stričevima u institucije. Ima se, može se.
IMAMO PORESKU NI SVICARSKA NEMA PARA KO NASA
POREZNA UPRAVA I SDA hebam vam sve po spisku. Naplatite nam i zrak. Ja sam danas disao 32l zraka, koliko sam dužan? hvala!
Ovo nekako baš u periodu kada se pojavila bolest "plavog jezika". Kažu da od nje najčešće oboljevaju oni što broje novčanice od po 200 KM.
Fino, fino, a vi iz RS-a ne dajte svog Mileta, on ce vam razviti RS i povecati penzije da bude 2x vece nego u Federaciji.Samo nemoj da odustajete od njega.
pricaju nam brojevi o napretku.. za pohvalu, da nam drzava konacno krene.
Kako je ovo napredak drzave? Sto rigoroznije budu naplacivali idiotski visoke naknade na plate radnika, to ce vise poslodavaca gledati da smanje svoju radnu snagu ako ikako moguce. Isto vrijedi za porez, sto manje para ide vladi, to ce bolje biti narodu. Javni prihodi nemaju nikakve veze sa stvarnim napredkom, bogatstvo drzave je iskljucivo bogatstvo naroda te drzave...... Pricaj mi o napredku kada pocne prosjecna plata rasti a prosjecni trosak zivota padati. To je mjerilo napredka....