Komentari (6)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Najbolje bi bilo da nema nijedne,,,,samo i sluze da pljackaju narod...
Najgora banka.
Kad su stvari poceli padati, mangupi se dosjetili i podizali kamatne stope na podignute kredite... Koliko ih je kletvi stiglo i naroda se opametilo, dobro su i prosli. Cudi me da bas Uni Creditu profit nije pao na 0,5 posto...
Neka, kad' banke padnu (ako se to ikada desi) tada će svanuti običnom narodu koji živi od rada i zarade. Svi ostali uspjesi zasnovani na kreditima, dugovanjima i novim zaduženjima da bi se održali su samo kule od pijeska.
Prema Islamu, banke ce pasti jednom :P
pad pljacke i lihvarstva