Komentari (12)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ima li sta da je najvece u BiH, a da nije u Sarajevu? Sarajevo i ostatak BiH se razlikuju malte ne kao BiH - Austrija i to u svakom pogledu.
Samo ove banke u jadnoj BiH funkcionisu kako treba
a zašto se nisu mogla komentirati prethodna dva ćlanka da li je kemal kozarić i njegova klika u centralnoj banci toliko iznad nas da možemo samo "slušati i zapisivati" šta nam kažu ... a čovjek reče : 1. nezaposlenost relativno mala 2. vanjski dug, procentualno, jako malen 3. imamo deflaciju, tj. sve nam je jeftinije nego prošle godine 4. a kako nam plaće stalno rastu, živimo sve bolje i bolje reče čo'ek i osta živ ... hoćel iko hapsit ovu bandu ili će dobit nova, bolja mjesta u ovoj sretnoj državi
nek lopovi imaju sta obijati.
e bas nam je bilo malo banaka