Komentari (7)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Opet nisu gori od Gras-a!!!
nova rijesenja i nova rijesenja, dolazi do rezultata, gdje je samsung bio prije 5-6 godina hocu reci prije proizvodnje Galaxys1? bilo je na printeru, monitoru, dvd pisacima i td i sl!
...cuj manje skupih telefona...pa pogledajte meni nigdje logike nemogu da ih shvatim...eto te Lumije recimo u BH telecomu..pa sve i jedna LUMIJA skuplja od najnovijeg SAMSUNG GALAXI 3...SVE NOKIJE PREKO 1000 KM..pa dje veza ko je tu lud da je kupuje...? ne kontam im nikako strategiju..to je strategija da se uniste i nista vise!
pa slijep je vidjeo da bez androida nemaju shanse..
...vratite vi 3310...pa'š da vidiš profita...
Nokia propala ko kauč.