Komentari (41)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
a iskreno bas ruzan kompleks ko neka malo uredjenija favela
Pola Sarajeva je takvo pa ga zovu metropolom
realno za rusenja i gradnje modernog hotelA
Pa najbolje bi bilo..ako raja pokupuje komadice.. Nece tu vise nilad nista se izgradit
Da su Hrvati pametni, nasli bi nekog velikog Bosnjackog investitora.. Da se pokazu kao gostoljubivi.. I da tu neki hotel izgradi, na duze staze.. Valjat ce i Neumu opcenito.. Jer, Hrvati bez problema kupuju i grade po Bosnjackim dijelovima
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
stavite aukciju, kakva pocetna p.materine.
Ma sve srusit i hotel napravit.
97% Hrvata živi u Neumu. Muslimani: sad treba kupiti!!!😂😂😂. Muslimanski đenerali imaju jahte po Hrvatskom Jadranu. Njih brine kad ce moći preći granicu
Eto grunta...
Šta je poenta informacije. Da li je u pitanju licitacija"niste naveli". Šta ako se javi 500 zainteresovanih jer treba kampovati kao za gorivo u nadrealistima.
Nadam se da ce vlasnik Binga i ovo kupiti, a vi mu uzp ministri i opštinari slobodno opet pokušajte osporiti kupovinu i blokirajte mu potpis ugovora jer je musliman. Ali možete još kratko, pravo i pravda su na njegovoj strani i potpisaćete, itekako hoćete.
Pa jeftinije izadje uzeti stan u Alanji ili Antaliji. Cijena kvadrata 1.000 KM, novogradnja, 300m od mora.
Kupi kad je jeftinije a onda kupi i jedan avion da se vozas na odmor.
Ovo nece niko primetiti od dr gorucih tema.