Komentari (8)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ali nova radna mjesta ce biti u Parizu. jer se tu filialer otvaraju upravo zbog izlaska GB iz EU. To je bio plan jos prije 2 god.
BANKARI već odavno VLADAJU i UPRAVLJAJU SVIJETOM !!! Oni biraju PREDSJEDNIKE država, podupiru PODOBNE STRANKE, određuju POLITIKE, upravljaju EKONOMSKIM procesima !!! Većina BANAKA je u PRIVATNOM POSJEDU, gdje je izražena POHLEPA za PROFITOM, a ne PRIMARNA funkcija banaka u RAZVOJU DRUŠTVA !!!
@ponta60 Banke se medjusobno takmice isto kao sto se i dvije lokalne prodsvnice takmice ko ce privuci vise kupaca. Nijedna ne vlada svijetom niti drzavom. Zajednicki nastupaju da lobiraju za pravila koja ce njima ici u korist.
Brexit?
U BIH kada bi se otpustili svi uhljebi od administracije do uhljeba u Telekomu i Elektroprivredi, cifra bi bila barem 3-4 puta veća, i svi današnji političari nacionalističkih stranaka bi otišli na smetljište istorije. E, iz tog razloga barem u administraciji neće biti otkaza. U Telekomu i EP će morati, jer će inače te firme propasti i "ugasiti" tako sve glasače tj glasove svih zaposlenih u tim firmama
@kolorit zasto mislis da Srbpskohrvatske tajne sluzbe salju igrace sa jugoslovenskim identitetom da masu jugo zastave po sarajevu i tuzli? Strategija.