Komentari (28)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
A zasto ne spomenete da su Mikrokreditne organizacije ustvari "legalni kamatari" ? Iz licnog iskustva nazalost znam kakva je to mafija!U ugovoru o kreditu pise da je kamatna stopa 17% a ja na dobivenih 10.000 vracam 14.750!!! plus sto su mi za obradu papira uzeli blizu 300KM ! Amin Boze jos 3-4 rate i nece mene vise vidjeti.. pa makar umirao kod njih kredu vise nikad!
to samo piše da su 17%; kad odeš na obuku kod njih odmah ti kažu da su realne kamate oko 30% :-(((
Cega se pametan stidi, budala se ponosi...kakav sponzorisani clanak ove lihvarske mafije, sa kojekakvim objasnjenjima od kojih su neka daleko od istine
Kamate do 40% godisnje. Plasirali 7 milijardi, naplatili 18 milijardi KM.
slažem se da su kamate kod MKO nešto veće, ali moramo priznati da ima kamata i po čak 4%
lihvari upakovani u zakonske okvire
Ovo je ono markica po markica 7 milijardi :-D