"Nemaš auto, čuj to"
0

Laka zaštitno lice nove kampanje VB Leasinga

Sarajevo-x.com
Jučer je u filijali VB Leasinga Banja Luka održana press konferencija na kojoj je predstavljena nova kampanja VB Leasinga "Nemaš auto, čuj to" i zaštitno lice kampanje Elvir Laković-Laka.

Cilj press konferencije je bio da informiše BH javnost o početku nove kampanje VB Leasinga, a govornici na press konferenciji su bili Slobodan Vujić, direktor VB Leasinga i Elvir Lakovic-Laka, zaštitno lice kampanje.

Direktor VB Leasinga Slobodan Vujić je ovom prilikom najavio početak kampanje "Nemaš auto, čuj to?" i istaknuo da je VB Leasing odabrao Elvira Lakovića-Laku za zaštitno lice ove kampanje baš zbog njegove karizmatičnosti i pozitivne energije, koja je kao takva prepoznata u cijeloj BiH.: "Znali smo da Laka ima ličnu, a da nema auto", izjavio je u šaljivom tonu direktor VB Leasinga te pojasnio kako je lako doći do vozila preko VB Leasinga.

Ovom prilikom su Laki uručeni ključevi novog automobila, a Laka je izjavio: "Konačno i ja imam auto, nisam ni znao kako to lako ide. Sve je lako kad si Laka, imaš ličnu i VB Leasing".