Komentari (49)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kako Klix pise samo one vijesti koje vecina citalaca zeli da procita... Nije da negiram probleme u RS, ali cisto sumnjam da ih nema u Federaciji, nego lakse je napisati kako je komsiji crkla krava :)
Federacija BiH je po glavi stanovnika DUPLO MANJE ZADUZENA OD RS-a, a RS je rasprodala sve sem Elektroprivrede. FBiH samo prodajom BH Telekoma moze vratiti kompletan vanjaki dug.
@Sarajevo_sg Pa što ne riješi to???
PRIKAŽI ODGOVORE (14)
Najbitnije je da je Duduk i prije i posline konsolidacije u plusu " + " , a vas podanici 'ko yebe ...!!!
Je li ovo pemzioneri u rs dobivaju zajamčenu pemziju
Genocidasi se guse u svom smradu
Neka prodaju šta god nama u Federaciji po komisijskoj cijeni :)
isti olos od politicara sjedi .zaduzilisu sve naredne generacije koje dolaze.ko zadnji iz dejtona nek ugasi svetlo .toje drzava za politicara a imamoji na hiljade
Deficit budžeta Federacije Bosne i Hercegovine ne možemo saznati. Glavni razlog je to što je taj budžet usvojen tek u drugoj polovini 2014. godine.
onako bas zamisljen ,pita dodik bakira kolko je 1+1 ? bakir će, pa dva..opet dodik onako zamisljen promrmlja: malo brate,malo..
To je bilo toliko jos kad sam se prijavljivao na kliks sad je mozda i manje
UNINUTI TU GENOCDNU NAKAZU OD KOJE NIKO NEMA HAJRA NI KORISTI,, Samo izaziva mrznju medju ljudima
Ti i takvi kao ti izazivaju mrznju!
četnici gladni, četnike tare bijela kuga, nije to niša šta vas čeka za zlodjela koja počiniste u ratu bijednici
Svi ce mi dumeremo na kraju.