Komentari (76)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kakvih crnih biliona dragi novinari? O Bilionima se priča samo kada se salju u Ukrainu, a sto se tiče duga, on je u stvari 31 Trillion! Velika je to razlika.
31.000 milijardi dolara to ne moze biti stvaran novac.
I kaže imaju standard a dug do Mjeseca.
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
Ameri najvise duguju Kinezima. Zato bi bili sretni da Kina upadne u dugi rat sa Tajvanom. Inace je uvodjenje demokracije bombama skup sport. Saljemo oruzja u milijardama, ali zato prosjecni Amer ako nema para mozs hladno skapati pred bolnicom.
Lupetas, kakvim ba kinezima idi pa se informiši
Jedna jednostavno lahaka google pretraga bi ti pokazala da Kina ima samo 11% americkog duga. Ne mozes ispast pametan nagadjanjem. Ako hoces da se dokazes kao da znas nesto istrazi informacije prvo.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
klix, ne biliona, nego triliona!
klix, be biliona, nego triliona!
Šaljite i dalje nacističkim ukrajincima i njihovom predsjedniku a vašem plaćeniku komičaru zelenskom
USA su tek 12. najzaduzenija nacija prema BDP-u. Nista to za njih nije.
Dužni sami sebi za zlo koje su nanijeli na Bliskom istoku! Zločinci!!!
Amerika će uvjek dizati svoj plafon na dugu jer tako se drže kao #1 jer kao drzava nikad nisu ispostovali svoje obaveze prema drugima. A da bi ih ispostovali, oni se zadužuju. A mogu da se zadužuju jer sami printaju svoj dolar. Novinar F.H. opusti se i majke ti makni tu sliku bombe…dosta mi je strahova i gluposti 😂
Dužni sami sebi i ova dugovanja su izmišljotina. Printaju sebi kako im odgovara.
Bilion je Milijarda na engleskom jeziku. Kraj pismenosti tj. prevođenja.
A da se godišnji troškovi za vojsku smanje sa 1000 milijardi recimo na 100 milijardi? Možda bi to pomoglo?
Nastampace oni to brzo
sve ce to narod da pozlati
Vlasnici američkog duga najvećim dijelom su sami amerikanci, odnosno Amerika najviše duguje amerikancima kroz državne obveznice.
Pomoc ce i dalje ici Ukrajini. Servi i antivaxeri mogu crknut
A za Jevreje sto izdvajaju svake godine iz budzeta drzave ni riječi, e pa popus..li ste i jedni i drugi dosao vam je kraj.
Saudijskoj Arabiji su dužni bilione