Komentari (42)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ma daj nema šanse!
Cudo,nacisti nekad vladali i sve kako su oni komadovali,i sad cudo nesta?
jes' vala baš. Ko nije bio za njih ili protjeran ili ubijen, znači ostali smo potpornici. I sad se svi čude da su institucije iz 30-tih godina osnovane na nacističkoj platformi. Povraća mi se od ovih pravednika.
Ma nije ovo istina. E cuj na nacistima
OVO CIONISTI PODSJEĆAJU ŠVABE: SAMO POKUŠAJTE PROMIJENITI NEŠTO U VEZI GAZE ODMAH VAM PRAVIMO ZVRČKE U BANKARSKOM SISTEMU. ČIFUTANERI NIŠTA NE PREPUŠTAJU SLUČAJU.
Pa koja im grana industrije nije?
Ne moze se historija gumicom izbrisati pa nikako
Da, i zato sada moraju podrzati cionizam u bilo kojem obliku.
A naše banke su oličenje poštenja !!!
sta je ovim svabama? nemaju pametnijeg posla?
Još će otkriti da je Hugo Boss pravio uniforme njemačkim nacistima??.🤣. Što je i činjenica!Šta se tu ima istraživati? Folciku Wolkswagen koja je bila simbol mira i hipija je dizajnirana od Adolfa.....
ma gdje bi svabe bili nacisti ovo mora da je laz
Trebalo istraživat ? Cirkus..
"Nikada više manjine ne bi smjele biti isključene i podvrgnute državnoj tiraniji." Eto, a meni odmah na um padnu skorašnje zabrane protesta podrške Palestini i s tim povezana masovna hapšenja. Kontaju li to oni uopće ili su tek samo licemjeri?
opet palestini ljudi GAZA nije palestina zove se gaza
Pa manje vise u Njemačkoj su sve pokrenuli nacisti Evo jedan mali primjer od Čeha su ukrali mjenjač za VW
Pa sta cemo sad ? Hoćel biti kakve reparacije ? Šta vele
A jel propala Njemacka, zna li se sta? Pitam za jarana.
e čuj, nemoj me zezati,ovi njemci su stvarno postali više smiješni koliko se trude prikazati se drugim a zapravo 90% populacije ukorjenjeni fašisti