Komentari (16)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ne kontam, znaci ko ima 5KM na racunu oni mu ukradu?
Potencijalni iznos ***zita na teret Agencije za osiguranje ***zita BiH od 806,6 miliona KM, skoro milijarda. Je li ovo greska? Toliki novac na teret Agencije i to samo za ***zite do 50.000 KM. Kolika je onda ukupna steta i ko za to odgovara? Kako je moguce da se to odjednom desi? Odgovor: nije odjednom nego je Agencija za bankarstvo RS-a po necijem nalogu ili amen to zataskavala. Koliko se drzava 'bori' da dobije 100 miliona i to kredita od MMF-a a oni 'spiskaju' toliki novac i nikom nista. Sto bi pokojni spiker /kako se ono zove/ rekao "pa ljudi je li ovo moguce"
Danas u Dnevnom avazu pise da iznos ***zita za isplatu iznisi 86,6 miliona KM, a gore pise 806.610.266 KM, u sto sam i sumljao da je tacno. Ipak je to velika razlika pa treba dobro paziti kod objave podataka.
Ove vijesti nekakve čudne... Malo osmjeha za ljepši dan http://spijun.org/?p=1746
hoce oni koji su osigurani. šta je sa velikim iznosima?
Ko je uništio Banku? Valjda će istražiti i kazniti počinioce.
Agencija za Bankarstvo RS, jer je dopustila ovo.
Kakva korist sto ce neko odgovarati, a prije da nece ni to. Treba pitati Agenciju za bankarstvo RS-a zasto su cekali da se stvoritolika dubioza i po cijem naligu. Ali nema ih ko to pitati.
Za pozelit je onima koji imaju ***zite da doista dodje do isplate