Komentari (57)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
propala funta ko muda kroz poderane gaće..
haahhaha
@LaraLjubičanstvena sta je laro zamirisala ti mooda
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Tako je svakomo onome ko voli referendume. Dođe đavo po svoje. :P
JA sam jednom vidio te Funte uživo! Na kasi u Bingu neki englez izvadio novčanik da plati, kad one tamo stoje! :D
Šta bi bilo sa KM da je Mile odvoji od EU , jer mu treba para da štampa ? Šta bilo kad bi se Mile odvojio od BiH sa takvom odvojenom valutom ?? BAnkrotirana Srpska ni sad ne vrijedi prebijene pare, dakle jedina je mogućnost pripajanja Srbiji, nikakvo osmaostaljenje ne dolazi u obuir bez rata ! NAravno da u tom Srbija i Srpska moraju imati partnera a to je Hrvatska i HR HErceg Bosna.
Da bi to četvero rasšetvorilo BiH potrebno je samo da mazlum BAkir prizna izborna granice HRHB u UStavu BiH ! Na ovaj ili onaj način. Dakle na priče nekakvih hrvatskih sabora se više niko ne smije osvrtati. ALI SMIJE I MORA na praksu što Mile prepisuje DRŽAVNO zemljište BiH Srbima izbjeglicama iz Hrvatske, iz čega ispada RAZMJENA DRŽAVNIH TERITORIJA Hrvatske i Srpske ! Novinari se trebaju pozabaviti ovom hiper aktulenom i zapljivom tematikom !
Što znači da bi se opet negdje moglo zaratiti, koja još zemlja ima resursa da vidimo, hmm...
još malo će se za ružnu žensku reć : "propala ko funta"
Sve je ovo igra da se preplase britanci
satraše ih švabe
jhahahahahahahhahahahahahahha sta ti znas baustelac peres guzice penzionerske
@buggsysiegelbosnjak .. evo sam ti neni upravo opro .. šmrkom
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
E moja Elizabeth II. Šta bi od nake žene.
just in gold we trust !!!
@mirrorce propade ti funta
@@mko again returned ma jooooooooooooook ja samo u zlato vjerujem
PRIKAŽI ODGOVORE (14)
Propala ko žeton. :p