Komentari (27)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Zato nas zaboli chuka, mi smo rahat, nemamo gdje dublje propasti
Ima ima! glasaj za baketa idalje pa ces vidjeti...
Ti si bas glup @glupan98
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Ja jos nisam preracunala koliki mi je profit, ali bice masala.
Meni ovo godi jer su mi pare u dolarima >D
250 milijardi funti ubrizgavaju da smire strasti jbt pa koja smo mi sirotinja zadesi nas poplava mi kukamo po cijelom svijetu da nam sakupe sadaku
Što se mene tiće vatrom banke izgorile pa potonule.
Pocelo je
Svi su zaboravili jednu stvar koja je domino efektom dovela do svega ovoga i bog zna do cega jos u buducnosti. Podsjecam vas prijatelji na pad Libije , velikog lidera Moamer Abu Minijar el-Gadafi -a i njegovu izjavu da ce Mediteran postati more haosa , a milioni izbeglica preplavict evropske granice i definitivno iznenaditi zapadne političare.
Sve će to narod pozlatiti..
Sve će valute privremeno past samo će on PROPAST.
Nakon skorog referenduma o izlasku Škotske i Sjeverne Irske, funta će biti tariguz ! Nemojte da vam Britanci dolaze u BiH i mijenjaju preko ARapa za KM ! :)))
funta tesk da moze bit tariguz( london centar financiske moci, UK privreda jedna od jacih, kolinije stoje iz anjih, koliko samo plemenitih metala imaju, a vojska spremna da u 24h unisti bilo koju drzavicu na planeti Zemlji,.,
@provucikarticu Ne poričem to nego i dodajem još više, ALI što se tiče konkretno funte zar je ne razvali nekakv poluobrazovan mađarski Jevrej 1985 ? Poznat dobro iz BiH, a zove se SOROŠ ! Dakle, doista moćna zemlja koju Jevreji mogu SADA ugasiti ko pikslu, čim prestanu da budu NJIHOVI ROBOVI. :)))))))))
jedan od dokaza da ljudi nece u mirnu luku, eto sto im je trebalo jer im nemere bit bolje.
@diiss2 bas tako. Jedna od najrazvijenijih drzava svijeta, socijalno najsigurnijih, zadrzali sve svoje sto su htjeli iako su bili u EU i opet nesto traze i evo sta su dobili i ko zna sta ce sve biti!