Komentari (155)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
zamisli svađe između baketa,čove i dodika oko 1,35 milijarde eurica? sta bi ljudi izginulo kad bi njima šupci zjapnuli za taj keš 😱😱😱
MA TREBA IH SAMO IGNORISATI MAMU IM HUŠKAČKU
sad kad oni vide da ima iz EU dobiti voliko brzo ce mo mi u EU
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Ovi nasi politicari ce povlacit isto milione iz eu kad udju ali u svoje vikendice
Narod ne živi nimalo bolje, oporezuje se sve, skupe cijene, a mala kuvna moć i plaće, nikad nije bilo više ovršenih i blokiranih koliko otkako smo ušli u EU.
Da povukla, a prije toga UPLATILA. Mi nit smo članovi, nit smo šta uplatitli pa možemo samo povuć ćunu u somunu ! A nit smo članovi EU. Dakle, sve što je Hrvatska dobila je na račun onih koji će stići u EU kasnije. Klasična navlakuša i financijska pirmaida. Sad mi je jasan izlazak VB. Pacovi prvi napuštaju brod koji tone, a samo tako pametni preživljavaju.
"810 miliona KM u plusu" - znate li vi da BiH u posljednje tri godine nije imala toliko stranih investicija, ukupno, od svih zemalja!
Gdje je onaj vlah sto je prije neki dan pricao kako je Hrvatska propala Drzava s niskim standardom ?!!
A ne, standard je super. ..Švicarska nije ravna...
@Croatia to moars pojasnit cetaljima
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Izvukla je ona i iz BiH triput vise.Pa onda pljuje po nama kao po psima.Samo vi kupujte INA gorivoi dilajte za Hrvatsku po federaciji,nemojte nam naprviti rafineriju,neispaliti se to,zaposlili bi ste 1000 radnika a to nije dobro.Nikako nije dobro za Hrvatsku.
A što se nepiše koliko je mogla povuci?? Još sigurno dvostruko toliko,jer ovo je tek nekih 35% sredstava koje je iskoristila.U Austriji država povuče 99.5%,i još se gradjani žale što nije povučeno 100%.U Hrvatskoj 35% i kažu dobro je ??
Naši bi sebi odmah povećali plate i kupili nova auta.
Šteta pa je u HR kao i kod nas opšti uhljebistan i što su te silne pare otišle u vjetar a ne u razvojne projekte i poboljšanje sistema.
Aha, a koliko moraju izdvajati... Dosta lafine..
Jeste upavus Hrvacka je u Njemackim rukama da nije propalibi ko Grcka.
Postali ste Direkto propale firme moj Jajne svi nesto naredo ponas se prirodno.
HIMNA BIH,SRBIJE,CG,HRVATSKE -https://www.youtube.com/watch?v=M-D_2WsJL_Y
Sta je sa dugom, Jajane moj pogleda dijeca, nisi ni rodena ima kredit zavrato. Vidi se da zivile u carobnom svijetu vijeru je medijma, itd.
jarane... ti si "plaho" nepismen....
@nerko13 ono kao da te neko tjera na kredit ja na selu imam 4 krave i 580KM zardim svaki mjesec jos sam sad malo oraha zasadio i lapim po koju dnevnicu kad dijaspora dodje imam kucu golfa 2 mob inet i boli me k...za njemackom ioako sam zavrsio visu ekonomsku super mi je kako je ima i gore
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
A kad pocnu vracati u te fondove bice ko Grcka, niko lovu ne daje na lijepe ocim a narocito ne europljani.
Hrvatska zapravo ne dobiva toliko od EU-a. Npr., dok Hrvatska ima neto dobit od oko 0,5% BDP-a, Bugarska ima oko 5% BDP-a, Slovačka i Mađarska oko 4%, Češka 3%, itd...
LAŽ naime ... hrvatska ministarstva daju podatke samo za fondove i tu je hrvatska zaista u plusu ... međutim ... nigdje ta ministarstva ne stavljaju podatke koliko je hrvatska uplatila (direktno) u fondove europskih institucija prema podacima hrvatskog zavoda za revizju hrvatska još NIJE IMALA "POZITIVNU" GODINU SA EU" ... ovo su laži kojima se zamlaćuje narod ... ... ... koji onda kaže kako su britanci glupi i sl ... a ono tokmak na tokmaku
dakle : EU SE NE ISPLATI
@Kad ja kažem ja a ovi što daju minuse ... nek prvo malo provjere ... pa onda ...
PRIKAŽI ODGOVORE (11)