Komentari (22)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Gospodo zelimo da vidimo trazene fakture za Jan- Feb pa ce mo znati koliko treba da pojeftini. Necemo se cjenkati jel tako? Javni dokument nije sebijina diploma! Ni ovo ne biste ponudili da ne bi Becirevica.
Ministar u Kantonu Sarajevo je kralj!!!!!! Udario ih gdje treba. Ubrzo aBd i sufinansiranje rješavanja prvog stambenog pitanja mladih za SVE mlade u Kantonu Sarajevo, bez diskriminacije da li je 6,4,3,1 godinu ili 2 mjeseca u Kantonu Sarajevo??! Bravo Ministre!!!!!
Energoinvest se ponasa malo mafijaski
Pa Foodilovi puleni, kako ce se ponasati??' Nije to vise Blumov Energoinvest.
Vratite nam pare.Pokradeni smo.Energoinvest i sda mafija samo kradu.Svaka cast Becarevicu.Dajte fakture.
malo, nista ispod 20%.
Čekaj malo, jučer ih lik prozvao za fakture i danas smanjenje gasa, ali bez faktura? 🤔
stare lopine. da im je uvaliti inspekciju al onu koja zna svoj posao saznali bi koliko nas karadu. ko hajruje tesko je znati, moze se samo naslutiti.
hahaha, daj sta das
Evo ja tražim da oni nama Energoinvest nama plaća koliko potrošimo, sad će vlada biti fina i dati nam besplatan plin. Glupljih komentara od ovih na kliku nema na kugli zemaljskoj.
Sad ce Toplane smanjiti tipa 8 % , a kunem vam se grijali pola dana tokom cijelog ramazana. Ha predje temperatura 10 stepeni vani ugase. Trebam osvi ulozoti prigovor na racune.
hahahhha, jel trajno ili privremeno da pitamo Scmidta? a jeste se pretrgli da unaprijed ponudite.
Direktorica Energoinvesta je kriminalac čija leđa je čuvao Fadil Novalić
Bravo Bečareviću DIREKTNO U SRŽ oni ipak diktiraju cijenama samo kad si tražio smanjenje cijene trebao si tražiti 50% jer uhodana lopovska šema je kad traže realno 20% povećanje ""oni traže 40% a onda VLADA KO FINA pa im odobri 30% sve goli kriminalci
Nova vlada pod hitno mora raspisati natječaj za izbor novog opetatera za uvoz plina. Energoinvest ovakav kakav je, leglo sda uhljeba, je nemoguće više isfinansirati. Nakon što su rasprodali svu imovinu ostao im je samo uvoz gasa.
Ufati vas Efendićev ministar u lovu u mutnom
Pohapsit treba sve u energoinvestu! Oni sa gaspromom se unaprijed ugradjuju u cijenu gasa..
bilo je 9% smanjenje pa ga vratili na 6%,kome ga sad smanjujes kad je grejna sezona do 15 aprila