Mikrokrediti za podršku
0
EBRD odobrio Prizmi pet miliona eura
Komentari (10)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Svjetska banka, MMF, EBRD ... su klasične masonske tvorevine koje dominiraju privredom, politikom i svim državama na svijetu. Mislim da je svima jasno da su oni ti koji su izazvali ovu svjetsku krizu sa nekim samo njima poznatim planom, a pare daju samo organizacijama koje su sa njima povezane.
Masoni sebe nazivaju nosiocima svjetla, a poznata je njihova opterećenost geometrijom. Samo ime PRIZMA i njihov logo je više nego dovoljan dokaz, kao i činjenica da su osnovani parama Sjedinjenih Američkih Država, što stoji na njihovoj web stranici.
Čuo sam da je Kenan Crnkić Mason i visoko rangirani član Velike Lože slobodnih zidara. Mislim da je to pravi razlog dobijanja ovolikih para na ovom vremenu.
Bitno je da novci dolaze u BiH u danasnje vrijeme...kad na plasman cekaju i mnogo veci od BiH :)
SVI GORE DOTICNI (SEM MAGISTRA-LJUBIM TE) SU ILI RODJACI ILI ZETOVI, TETICNE, STRINE, REFERENTI, ZAMJENICI..... VLASNIKA PRIZME XD CUJ NAZIVA PRIZMA, STA IMA MATEMATICARU!?
Po čemu je ovo pozitivna vijest? 1. Ovaj kredit će vraćati građani BiH sa kamatom preko 35%. 2. Ako je menadžment Prizme sposoban, zašto nisu napisali projekta, pa sa njime aplicirali u predpristupne fondove EU-a ili USAID-a isl? 3. Ovo je samo zamazivanje očiju i stvaranje lažnog publiciteta kod javnog mnijenja i jadnih radnika MKF PRIZMA. Sada će se ovim kreditom hvaliti i mahati jadnim radnicima ispred nosa, tjerajući ih da imaju veće mjesečne plasmane i jači portfolio. A radnici rade po 12-14 sati dnevno za platu od 600-700 KM. Volonteri im rade džaba, naravno.
Klijentica sam Prizme već duži niz godina. Ljudi su veliki profesionalci i brzi su. Pružili su mi šansu kada niko drugi nije. Sve pohvale Prizmi...
EKS u Prizmi cca 40%.. fino...
Konacno da se u ovoj zemlji nešto lijepo dešava!!!
Lijepa vijest