Komentari (53)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kad živimo u usranoj državi gdje moraš nositi pazar jednom tjedno samo da bi banke zaradile a država se zadužila od istih da bi mogla uhljebima platit plaće..
Ma ne zna on Hrvatski, mislio je jednom dnevno.
@DarthBosniac1Invader Bilo je u početku jednom dnevno onda se ljudi bunili, tako da je sad ostalo jedno tjedno ili sedmično, kako hoćeš.. Nije samo Čović rekao, nego i Bakir, Fadil, Dodig i drugi..
banke u RS na aparatima
Ne isplacuje se iz Centralne banke, vec iz Agencije za osiguranje depozita BiH koja je zapravo osiguravajuce drustvo za banke, a koje placaju premiju osiguranja. Sto bi im bio interes da uniste ovu Agenciju kad tako njihova javna predzeca izgube milione? Agencija isplacuje do 50.000 KM po klijentu banke, a ne kompletan depozita.
Ko daje lovu taj odredjuje pravila igre :-)
Vidim svi drvlje i kamenje po bankama, a kad bingo konzum, hifa, objave dobit svi kazu malo, trebalo je jos,...neka banaka, brat bratu danas ne bi dao 1000KM.
Samo nam banke i vladajuće stranke pozitivno posluju ... ! ! !
al nas deru bankari kredit za ovo za ono a kamate da te Bog sacuva po par puta vece nego u evropi a kodnjih i standard par puta veci. PARA NA PARU US NA FUKARU (BiH)
Auuu Drzava digne kredit da da narodu,narodu mala plata narod opet digne kredit da bi otplatio. Pa to zacarani krug. Naravno da ce zaraditi 73 miliona To znaci svaki stanovnik maltene da njima po kvartalu 23KM manje vise 2.5miliona stanovnika duguje nekoliko milijardi.Bravooo BiH
koliko je bbi na kamatama zaradio
Nemaju kamate, samo naknade :)
haha jeste jeste, kamati samo daj drugo ime i sve je halal haha@pinkman
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Samo banke uvijek dobijaju
I ne bio, dignes 50000 KM, vracas 85000 KM kroz 20 godina, 70% vise od glavnice duga. Ove banke su lihvari teski, a sve legalno.
Niko nije puskom natjeran. Ja nikad nisam uzeo kredit, jedino u slucaju, ne daj Boze, kakve bolesti.
Vidi slike. Ko napravi diagram sa sjenom, taj nema pojma cime se bavi. Suvisni detalji na statistickom prikazu samo ometaju.
☝Oni su krivi što rata vašeg kredita ostaje previsoka, a vaša plata na raste.💣
Pa jedino sto posluje u plusu ovi ostali se na prste mogu nabrojati a koji su malo poznatiji ne uzimam u obzir ove male
za lijekova im zatrebalo...