Komentari (59)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Tamo gdje se paradajz i ostalo voce i povrce kupuje na komad sto je prije rata bilo nezamislivo - sve je jasno i bez statistike.
Kako kome, vecina auta u BiH su bolja u prosjeku nego u Grckoj koja je EU
@propsperitet bijedo, auta moze kupiti i onaj sa 700 km, zaduzi se kod mikrokreditne ili banke a pravi lovatori kupuju nekretnine po turskoj i hrvatskoj. Ti su obicni jad kad bogatstvo mjeris po automobilima. Dodji u Dansku, rekao bi covjek po autima da za hljeba nemaju ali 3x ljetovanje na bahamima ili baliju, unosni biznisi itd.
nama su samo cune iznad prosjeka
Haha. 2 puta vise iznad prosjeka k'o Luxemburg.
Kaže se 35% od prosjeka EU što je 28.000e ....A ne obrnuto da bolje zvuči.....Prikrivati jad i bjedu....
Ocekivano ako ne i gore
zato se voze auta to nam je glavno
Zato smo po kriminalu, korupciji, nezaposlenosti, siromaštvu, nacionalizmu, vjeri na baterije, lošem obrazovnom sistemu, lošem zdravstvenom sistemu, itd... u vrhu!
Zašto pisete koliko je ispod? Jednostavno recite koliko je u procentima od prosjeka,.. 35%,.. 50%, 90%
Ma koga za ovo briga u BiH, ovdje zive patriote na sve strane, od zraka i glasanja za 50 KM zive...
Pa dobro svi znamo da je ovo banana state.
Zaboli ove nase politicare neka stvar za nama,dobre plate,nista ne rade,a svi se pozivaju na bosnjacke interese,Jeb...ih bosnjak,prvo tebe bakire,pa zahiragica i ostala gov...sram vas bilo.
Još jedan od hiljada pokazatelja u kakvoj vukohebini žive BH građani i za koga glasaju već 33 godine! Zaostali se hrane nacionalizmima i religijom!
Osnovni podatak za izračun BDP je broj stanovnika, onih stanovnika koji zaista žive ovdje preko 330 dana u godini. Ukoliko su za taj broj uzimali vrijednost iz popisa 2013. godine, onda je ovaj tekst više nego smješan i vrijednosno jednak 0! Da bi imali bilo kakav relevantan ekonomski pokazatelj moramo znati koliko nas ima?! Po popisu se vodi 3.500.000 a realna cifra pada sa ljetnim odlaskom dijaspore ispod 2.000.000.
Ha ha ha a čime li taj Lux "proizvodi" taj BIP, sigurno ne sa poljoprivredom i proizvodnjom nego pranjem novca iz svih evropskih država. Jesan MC Donald's je prijavio prošle godine promet od 3 milijarde €, jer su svi mMC Donaldsi iz Europe uplaćivali pare toj filijali na im troškova licenci. Tu MC Donald plati 100000€ poreza na dobit i knjiži BiP od 3 Milijarde
Glup clanak sve u svemu koji je daleko od realne kupovne moci..
Opet najgori. Ovakva Frankestein država je osudjena na propast. Ne znam ko je pristao na ovo?
Bas je super zivjeti sa fukarom gdje si za malo bolju platu grof. Samo boze zdravlja, jer ko ce na Kcus.