Komentari (67)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Mi kad budemo ulazili u EU, u njoj ce biti Slovenija, Hrvatska, Crna Gora i Srbija. E onda kad pocnemo da izlazimo iz EU, mogli bi ratovi izbiti.
Radi odbrane EU-a od takvih zemalja (Bosna, Srbija i slične...)mnoge će zemlje organizirati nacionalne referendume da se spriječi ulazak balkanskih zemalja. Tako da su Hrvatska i Slovenija sigurne.
@dortmund moj komentar je saljivog karaktera. Hrvatska je od BIH vazda bila sigurna, i nije joj potrebna odbrana.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Hitler je rekao Angela sto ja ne pobijem puškom ti sjebi kreditima i tako ce i bit.
Za sve je kriva Usa koja pravi ratove svugdje u svijetu a europa mora to da trpi i snosi poslijedice izbjeglistva. Ko misli da sam u krivu neka provjeri prvo koliko i kome Usa izvozi oruzje i ko je stvorio te "teroriste"
uvesti vize obavezno
nije evra nego eura 😂
Evra se kaze u Srbiji, a kod nas i u Hr eura. Slicno kao sargarepa i mrkva, ili pantalone i hlace.
Koliko če tek koštati UK i u miljardama i u političkom smislu, jer im slijedi raspad zemlje, prvo če Škotska raspisati referendum o samostaljenju, pa slijedi Vels i Sjeverna Irska.
Sta god da se desi, Njemacka ce da bude u plusu,..oni misle za 50 god unaprijed....
pa i ne bi bas rekao, 70% zakona se prave na EU nivou, a EU samo donosi zakone koji garantuju Briselu vise utjecaja i politicke moci. Pored toga, glupaca Merkel je pozvala pola Afrike i Zapadne Azije da dodju u Europu, Milion ih je u Njemackoj i svi do jednog u potpunosti ovise o socijali da bi zivjeli. To znaci da ce njemacka vlada morati jos vise para njima dati....... Njemci mogu misliti 5000 godina unaprijed ali sve dok su vezani Eurom za Grke, Spance, Talijane itd. to im nista ne znaci.
sad će par dana da nas tuše sa ovim brexitom a imamo 1001 važniji problem
Tri milijarde,1.5 milion izbjeglica,miloni na socijali i sve to zajedno je "pala muha na medvjeda"...
To za njemce nije nista, jos malo kada izbjeglice pocnu raditi i izgradjivati, opet ce svi htjeti u Njemacku.
Jadni Berlin, sta ga snadje :-( Treba neki broj ziro racuna da svi pomognemo koliko mozemo.
Ja mislim zemlja koja ima jake mehanizme kao engleska sto ima najveci svercni centar u svjetu pa cak kolonije australija, novi zeland, kanada, india hong kong itd po svjetu njojz eu nista ne znaci ekonomski posto je jaka, evropskim zemljama sa druge strane sve bogate eu zemlje daju najvise a najmanje dobivaju dok manje zemlje poput portugala grcke poljske bugatske itd daje 3 puta manje a dobivaji 3 puta vose tako da je ocigledno dobro za slabe ekonomske zemlje pa zato su englesi izasli oni su davali 12,5% od svog cjelog godisnjeg budZeta dobivali 7% nazad u prosjeku. Njima eu je ocigledno bio trosak i robstvo sad neznam najbolje o zakonima eu ali me cudi zasto eu toliko stavlja na zemlje sve svoje zakone, cjene, upravljanje zemlje, sta ces koristiti sta neces to je malo previse. Ja mislim kad tad da ce se raspast eu radi previse prejaki uslova
ma nista, primite nas pa cemo biti vi, hrvati i mi... ha ja