Komentari (41)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pa cuje bevanda. Cije stranke imaju ta sretstva na racunu da nisu penzioneri. Normalo je da nece oduzet od svoje stranke i dati drzavi njih za drzavu nije briga koliko za stranku
Jaaaa vam obecavaaam....100 000 radnih mijestaaaa
Ne zna se ko je gori,ova govna u vlasti ili ovce od naroda koje ih uporno biraju i podrzavaju.
Hahaha BiH ne želi novac.... sredstva ostaju na računima.... nismo ni očekivali da će građanima podijeliti...
Gradjanska svijest je osnova svake politike i po tome svake solidne drzave.
Glasajte za nas, glasajte za nas, jer ako niste glasali za nas niste glasali za spas... glasajte za nas
Stranke u Federaciji su se pretvorile u AŽDAHU, narode progledaj, vidi šta rade, imamo li mi federalni građani KIČMU. Dokle ovaako. Dajmo se ujedinimo i dogovorimo dako ništa da nas barem 150.000 građana izađe na ulicu i da tražimo da nam vlada obezbijedi naša elementarna prava. UGNJETAVAJU NAS A ONI SE RAZBACUJU, PREKO 200 000 KM SAMO JEDAN AUTOMOBIL ZA ČOVIĆEVO STARO DUPE. NAMA SIROTINJI NA KAŠIČICU,ZA ŠTA JE MOJA MAJKA RADILA PREKO 40 GODINA, DA JOJ I OVU BIJEDU OD PENZIJE SMANJE?
ovo me sve više podsjeća na BiH iz 1991. kada više niko nije poštivao zakon a svi pravili paralelne države, nažalost
Dobro jutro! To se radi 20 god+ i šta je novo?
Pisaj po sirotinji.
Što je problem nekom oduzet nelegalno stečeno..... Jasno je ko dan da je ministar mutav il se pravi mutav... Ne samo oduzet nego i pitat one koji uplaćuju novac kakav im je interes da to rade.... A sa druge strane najmanji iznosi su oni koji dođu na račune.... Najveći izvori finansiranja su javna preduzeća zato se toliko i bore ko će nad njima imati nadzor..... Zato bi trebalo zakonom zabranit da u upravama, nadzornim i sličnim odborima budu pripadnici političkih partija...
koji kreteni mati mila.....
Sta ce im pare, ne znaju sta ce od njih.Tuga i jad,ništa više.
Drugim riječima, zakon je mrtvo slovo na papiru. Nedozvoljeno, ali kad se već desilo ne možemo tu ništa. Hebo zakon.
dok sebi isplate plate i servisiraju vanjski dug u budzetu qrcina ostaje, jbt ovo pa do kad cemo bacat nase pare na ove uhljebe??