Komentari (51)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ja kazem...ove banke one te oderu ono onako, a BBI te odere ono "islamski"
Aha, odes da trazis kredit od 10.000 KM, uredno si zaposlen i sve, i oni ti traze nekretninu kao zalog...mislim smijesno.
Kao prvo: - ova kvazi islamska banka je munafička jer se prodaju za jedno a rade sasvim drugo
Kao drugo: - ova kvazi islamska banka ima bankomate na sve strane i posluje u BH mreži bankomata
Kao treće: - ova kvazi islamska banka se osigurava za bilo koju investiciju gore od bilo koje klasične komercijalne banke
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
nema sta jako uspješna banka....na prste mozes izbrojati fijale koje su mahom locirane gdje ima vladajuće elite da preko njih pere pare. Lafo nema kamate a troškovi kredita mjereni kao EKS veći nego kod drugih banaka. Mozete dok vas bakir stiti a kad se klupko odmota propast ćete ko venecuela :)
Banka se hvali da je zaradila 15 mil € heheh sege pa to potrosi Biber za godinu dana na zezanciju
Pa nije mi poznato da je BBI igdje investirala u privredu u BiH . Ovih 30 miliona je pristiglo iz Dubaia nakon što je ih je opljačkao dr hadži hafiz Faris Gavrankaptanović i svake hefte nosio po 20 000 KM a pokrivao to posjetom drugoj ženi u Dubaiu. PAre su opljačkane iz zdravstvenog fonda KS i Tužilaštvo Bih treba da se veoma zainteresuje za njih !! Sada je Bakir sa Živaljem planirao da te pare predstavi kao investiciju Dubaia u naselje Buroj na Bjelašnici !! I oprane za vijeke vjekova !!
@rayhan PA valjda ti je poznato da jedina prepreka kriminalu nije moral nego brza policija ! A kakva je naša, pa čitaš valjda Irfanova izvješća: Poslicija odradila sve profesionalno samo nema počinilaca. :) TAko i sa bankom. A ako djeluje nevjerodostojno provjeri kako je oduvana milijarda iz srpskih banaka, ili kako su uhvatili Dodikovog intimusa sa 400 evrići na granici u džepu ili bankara PAvlovića ! I sad treba da me neko spinuje da to Dodik radi a BAkir i Dragan ne rade ? Jes MALO MORGEN !
lihvari !
SMRT LIHVARIMA!
mogu li se ja zaposliti u bejha bebei banci iako nisam ruzan,gloovat,seljook nisam iz sdoo