Komentari (31)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
a zar je mogao biti negativan?!
Naravno, ali to nisu bosansko-hercegovacke banke...
BLAGO STRANIM BANKAMA! GULE NAM KOŽU ONAKO KAKO NJIMA PAŠE. U STVARI NAS GULE NAŠI POLITIČARI I SVI STRANCI.
NARAVNO DOK BANKE OD BOSANSKOHERCEGOVAČKE SIROTINJE OTMU KOLIKO IM TREBA, VLAST SEBI NJIMA I MORA BITI USPJEŠNO. ZATO NAROD GLADUJE U BOSNI I HERCEGOVINI.
pa kako nece kradu od koga stignu!
KAKO NEĆE OSTVARITI POZITIVAN BILANS KADA OGULIŠE OVE JADNE GRAĐANE BOSNE I HERCEGOVINE A ONI KOJI BI TREBALI REAGOVATI (VLAST) spava, spava .
hahaha da da baš će neko pomisliti da su negativne rezultate ostvarili samo što vazduh ne počnu naplaćivat
Cijelo jutro mozgam i nikako da skontam kako u ovoj krizi da banke uspješno posluju ??? SJECIKESE, mamu im lopovsku !!!
Ogulise majku im jebem
kamate treba zabraniti .
e baš sam se brinula, hoće li banke pozitivno poslovati, noćima nisam spavala
Veli se lihvari bez kojih ne mozemo
Ja se zabrinuo da ne propadnu ccc
Pa samo i bankarski sektor vrti sa parama. Uvuku te u začarani krug kredita, sve im med i mlijeko iz usta dok ne potpišete, a onda kad nešto zašteka udaraju na sve što imaš.
Najlakše dobijaju kredit oni koji pokažu da im kredit zapravo i ne treba. A kome stvarno treba, ili ga neće ni dobiti ili će se načekati. I kad tražiš obrazloženje što nisi dobio kredit, kažu da ti ne mogu reći jer je to interna informacija.