Komentari (31)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
gdje je misterija? ovi se ufurali, nece vise sa rajom, a niko ne voli ufurane likove
niko ne voli onog ko se istice u raji a ustvari je obicni kurton
nije u pitanju bit sa rajom ili protiv, u pitanju je kako lako stec enormno bogatstvo manipulacijom kapitala.
PA gospodo Britanci, Britaniji se otkako je ušla u EU vakve misterije nisu dešavale. Možda nekom u životu 6% ne znači ništa al 6% od 1000 milijardi funti je 60 milijardi funti. ZA jedan dan to već liči na kolaps dolara 2008, ali dolar ima mehanizme oporvaka a šta će funta ? Uzeti dolar ??? KA je već imala euro, kojeg se odrekla. ! E pa tako prolaze oni koj traže hljeba preko pogače !
@fantom slobode Pa mogla je biti a nije. Imala je zajedničko tržište ali ne valutu ! I smatrala je da može bolje, proči i sa nekim drugim prvenstveno globalnim tržištima. Evo već se vidi kako ! DOduše revagnili su drugi neekonomski razlozi terorizam, izbjeglice, perspektive unije , šengenske granice itd. Sada tih problema nema, ali ima probleme sa funtom koje je ostavila kad je pristupila EU !
@fantom slobode Imala euro na svom tržištu ali ne kao svoju valutu. U BiH ne možeš ništa platiti eurom. Taj specijalni odnos je bio kao KM i eura. Nije auro al je stalno vezan za njega. Pa koliko fluktuira euro toliko će i KM.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
koji q. sva istrazivanja provode banke jebote
Optuzuju Britanci sami sebe. Vjeryujem da su sami i spustili vrijednost svoje valute da bi pokupavali zalihe funti od drugih trgovaca a zatim joj znacajno podigli vrijednost. Opasni su igraci , nije im prvi put da se na forexu manipuliraju vrijednoscu funte.
Samo istrazujte.neko zaradio kao i 2008.umjetna kriza Dok neko zaradjuje....sta bi Sa krivcima iz 2008???
Sherlock Holmes i Dr. Watson pokrenuli istragu.
Možda, zbog BiH, jamili velik kredit, a nigdje pokrića?!
alija je kriv
“Mesija će doći i povratiti Kraljevinu Judejima, a ostali narodi svi će njemu i njima služiti i potčinjeni biti.” (Talmud, Šab. 120a).
da da greška...
kako brico ekrem iz semizovca poveca cijenu sisanja pa i onaj brexit...moralo se negdje odrazit...
uopšte nije misteriozan, padaće ona još, vratiće se na vrijednost od prije Margaret Tačer .. neoliberalna ekonomija i razulareno bankarstvo su dosegli vrhnunac, nema dalje .. dalje može bit samo rat do istrebljenja .. a to se nikad neće dogoditi
BUHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHA UPISA SE OD SMIJEHA