Komentari (51)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Imamo i mi za Bejrut, šta će te sad
Što je najsmešnije ni to nemate
a sta ces ti na klixu sestre ti? idi na srpske portale pa mjauci
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Odakle mogu iz Sarajeva??
Možeš za Beograd pa odatle za ostatak civilizacije
Nek je Sarajevo s konjicom i zenicom povezano 🤣🤣🤣🤣🤣
JAT-u smo svi skupa kupili i ostavili milion najmodernijih aviona, vise od 20 miliona ljudi je ekskluzivno letilo sa njima. I evo, kroz srbijansku poduzetnost, isplatilo se! Da ce biti lakse Srbima letiti iz Majamija utorkom u 2 ujutro- to je tacno. A nama ostalima preostaje da se patimo i letimo preko hiljadu drugih destinacija jaftinije, brze i u akibeti vrijeme.
Nismo svi toliko sretni da letimo kroz taj 77. aerodrom po prometu u Evropi. Eto vam, uzdajte se sad u Jevreje da vam lete, kao Srbi ce letiti sa ovim JAT isprdkom jer su Srbi, a jevreji nece sa El-Al, nego sa ovim njihovim :) Srpska pamet :)
ja mislio za odesu ali aj more i tamo
Ovo bi moglo biti super i sa Sarajevo i Mostar koji imaju letove za Beograd.
Bogami, nema neke razlike među SNS sendvičarima i ovim našim, samo da mi svojima damo neko drugo ime tipa brašnari ili asfaltari ili radno-mjestaši jer ste svakako isti. Činjenica je da Sr ima direktan prekookeanski let, šta će joj sendvičari na ovoj objavi. Mene više ovi naši brinu sa ovakvim reakcijama
Kad ce Tuzla -New York ?
Pa imaš malo dole niže ispod Tuzle - Dubrovnik New York direktna linija, američki United Airlines vozi
khm... jel Boing?
Ima da Milance sve izbambusa
"Welcome to Miami" "Bienvenidos a Miami" ❤️💙🤍
Šta zna Bošnjo jadan šta je "avijon" ?
kad će Trebinje - Miami, pitam za jarana
Da Bošnjaci stalno ne koče Srbe i Hrvate, jer su nesposobni da nešto urade za sebe pa ne daju ni drugima da napreduju, davno bi bio aerodrom u Trebinju. Ali polako, počela je gradnja i mimo vas, aBg biće uskoro.
Mislim, ako im se isplati, nek' lete ljudi... Ali gdje nađoste ovu fotomontažu? Baš će avion, i to AirSerbia, letjeti ovako nisko iznad svega ovoga. A i taj Đurić, je li to onaj što je sve poskakivao dok je pljeskao Vučku u skupštini Srbije? Inače, oličenje inteligencije...
Vidi Vučićevih botova što udaraju dislajkove... 😁 E, da... isto je poskakivao u skupštini UN, ali sa odgođenim djelovanjem. Valjda ga u New Yorku to ushićenje kasnije sustiže, zbog jet laga... 😁
Jos samo leteci taxi i to je to
Ovo je placeni tekst, a sustina je sadrzana u "Apsolutnu većinu transfernog saobraćaja između Miamija i Balkana trenutno obavlja Turkish Airlines." Mislim, eto dodjes u Beograd, 77. aerodrom po prometu u Evropi i sta ces onda?
Onda ćeš za New York, Chicago, Miami, Peking, Tianjin, Shanghai ili Guangzhou, gde ti duša ište