Komentari (7)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ma sta je to za smogovce, navikli su oni
Bravo , nek\' rek\'o !
Aj ga ti meni malo ofanfaflaj,sta ti je imbecilu jedan nepismeni ,ti si naso pametan tu pravit pic.ti materna ti bi stavio kljuc u bravu pa bi preko 3000 porodica na ulici ostalo stoko jedna neupucena.U Mitalu su uvjek redovne place i nema ih (u 95 %slucajeva) ispod 700 KM. Za nase uslove BETON!!!
http://www.zenicablog.com/index.php/vijesti/zenica/1784-video-mittal-inspeektori-u-nonoj-posjeti
http://www.zenicablog.com/index.php/vijesti/zenica/1784-video-mittal-inspeektori-u-nonoj-posjeti ima i video ovog o cemu se govori ovdje...
kratko i jasno, KLJUC U BRAVU, prekvalifikacija radnika. mittal je najgora kompanija u europi. utjeha je to sto sranja prave i po EU ne samo u bazniji. puknuti im poreze i carine, zabraniti uvoz starog metala, radioaktivnih materijala iz istocnoeuropskih skladista radioaktivnog gvozdza, sami ce otici.
mozete nas povuc za jajca