Komentari (11)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
"Evropska agencija za zrakoplovnu sigurnost" Sjecam se kad smo se svi u Bosni smijali ovim hrvatskim "zrakoplov" glupostima, a evo sta docekasmo. Za godinu dvije bice i uspornik i pretjecajnik i prosirnica i ispraznica... U Hrvatskoj svake godine rijeci iz prethodne godine postaju arhaicne :-) Uopste mi nije jasno kako tamo ljudi komuniciraju. Mozda zato vole ustaske pjesme. One su uvijek u modi. Ne zastarjevaju.
Nema ništa smješnije nego kad upališ FTV, novinari koriste isključivo Hrvatske izraze, pa čak i imena mjeseci koje vjerovatno 80% Bosanaca ne zna. I onda traže TV na Hrvatskom jeziku.
@tvrdokornamrlja To i mene uvijek zbunjuje. Kad Hrvati traze televizijski kanal na hrvatskom jeziku, a svi kanali u Federaciji su na hrvatskom.
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
"Prijedlozi EASA uključuju uvođenje sveobuhvatne procjene mentalnog zdravlja tokom prvobitnih kontrola pilota, kao i testove na upotrebu narkotika i alkohola." Hoćete reći da to dosad niste radili????
"Prijedlozi EASA uključuju uvođenje sveobuhvatne procjene mentalnog zdravlja tokom prvobitnih kontrola pilota, kao i testove na upotrebu narkotika i alkohola." Hoćete reći da to dosad niste radili????
"Prijedlozi EASA uključuju uvođenje sveobuhvatne procjene mentalnog zdravlja tokom prvobitnih kontrola pilota, kao i testove na upotrebu narkotika i alkohola." NARKOTIKA I ALKOHOLA?! STOP ISLAMIZACIJI EVROPE I UVOĐENJU ŠERIJATA I NAMETANJU NJIHOVIH PRAVILA.