Komentari (27)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
..."Shroeder ih je primio 2011.godine"...ili 2001.godine? ha?..ccc...10 godina, gore, dole ;)
Ja bih prije rekao da je ulazak Grčke u EU njihova najveća greška .
...grčka je primljena ucjenom...a rumuni i bugari da se ne vrate pod ruski uticaj...
Da možda Bugari i Rumunji nisu primljeni u EU kako Turska ne bi izvršila utjecaj sve do Bosne? Ovako Tursku izolirali od Balkanskih državica koje mogu dalje zay... do iznemoglosti.
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
DAJ PRIMITE NAS IMA DA VAM BDP SKOCI 300 POSTO RADIMO KO MRAVI DODZABA
Ako im se ne sviđa nek ubace nas.
ma haj ba,njemacke firme u njemackoj 100% a u ostalim zemljama 99%, sve su zivo s*** ,bicemo samo njemacki robovi i nista vise.
Kada nije Hitler pokorio Europu, pokorice je Merkelica
Turci kao jedna od najjacih evropskih zemalja ceka ukljucenje i uniju vec 20 godina pa nokad da udju a ovi primaju istrosene i ispuhane drzave...pa ti reci da religija ne igra ulogu...
ja mislim da ga ova merkel nikad u zivotu nije primila.
Primanjem Grčke u eurozonu, Europska unija ga je primila.
@ Kevin Nije riječ o EU već o eurozoni, odnosno hoće se reći da nije trebalo pustiti grčku da budu dio "valutne" unije već da uđu u istu tek kad sprovedu sve reforme i stabilizuju monetarni sistem koji je bio u k..cu vec dugi niz godina. I hrvati će sigurno duži niz godina zadržati kunu i pitanje je kada će im EU dozvoliti da postanu dio valutne zone.
@S_A_N_A: hiljade građana iz tih zemalja posljednjih godina preplavilo je njemačku... uglavnom romi... njemačka je vrlo brzo riješila taj problem... sve su ih smjestili sve su im dali... tretiraju ih kao "izbjeglice iz siromaštva"... pozitivna stvar u svemu je da došljaci imaju puno djece, a njemačkoj nedostaje djece puno je starih... a kako odmah uče svi jezik i školuju se upadaju pravo u njemački sistem... rad red disciplina! :)
grci su premudra nacija...zato i opstaju hiljadama godina na ovom nesretnom balkanu....nikad nista nerade a uvjek se za nesto pitaju...ako mislite da je grcka gubitnik u ovom sukobu vrlo se varate...cini se da je toga postala svjesna i merkelica :))))
Prva pametna
to ona pred izbore malo kao ma nisu zaslužili još pomoći, a kad prođu izbori skroz druga priča - ah politika - svugdje je to isto
Gdje ces primiti krivoslavne u EU to se onda mora raspasti!sta se tek biti ako udje C.gora ili ti srbija?!katastrofa!!!
I ova Merkel mi se na vrh kurca više popela jebala sve odvratno.