Komentari (21)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Očekuje se da će u fondu do 2025. godine biti 55 milijardi eura. ------------------------------------------- Samo u britanski Lloyd i RBS britanska vlada je upucala od 2008 godine do danas, vise od 100 milijardi svjeze nastampanih funti iz nicega.
E VIDITE OVOG KRMKA BIROKRATSKOG GORE NA SLICI? EH TAJ VAM ISTO NIKAD NIJE IZABRAN OD NARODA, A OBAVLJA FUNKCIJU PREDSJEDNIKA EUROPSKE UNIJE, FUNKCIJE KOJA JE PANDAN FUNKCIJI PREDSJEDNIKA SJEDINJENIH AMERICKIH DRZAVA. TIP NIKAD NIJE IZASAO NA IZBORE I ZATRAZIO OD NARODA PODRSKU ZA SEBE. ISTO KAO I ZLATKO LAGUMDZIJA. LAKTA SE U VIJECU MINISTARA U BOSNJACKOJ FOTELJI, A NIKAD OD TIH BOSNJAKA NIJE ZATRAZIO I DOBIO PODRSKU NA IZBORIMA?
pa svu briselsku sivu eminenciju postavlja "nepostojeci" bildenberg grupa....u eu se narod vise nista ne pita samo mogu izaci na izbore i izglasati parlamentarce da po citave dane kafendisu,izmisljaju neke glupe zakone i dobivaju ogromne plate...oko 18 000 eura neto :))) ...znaci ni narod ni parlamentarci ne odlucuju o nicem bitnom....
svi se naoruzavaju...bice opasne trvenke.....i kao sto sam vec maloprije napisao...evropa je u opasnim novcanim problemima i kao i svaka stara kurva ona nece propasti sama vec se povuci citav svijet za sobom....ebem im sve po spisku ma svo porodicno stablo od korjena do zadnjeg listica....
@Damir.SAR, eh jarane, ako si tako proanalizirao lose stvari sa EU ekonomijom, kako si to o krizi uzrokovanoj u Americi, jarane idi pravi cipele, nije za tebe ekonomija. Kriza 2008 godine sa Lehman Brothers je uzorokovana iskljucivo od strane Wall Street, US FED-a i vlada SAD od Busha starijeg, preko Billa, do Busha mladjeg. Ukratko da svako razumije, americke banke su dobivale novce kao investicije iz inostranstva i to ogromne novce, koje su oni naravno davali gradjanima bez provjere budzeta, a iskljucivo da bi imali proviziju na te kredite. Tako su tipovi koji u Europi ne bi dobili ni 100 eura kredita jer nemaju zaradu, dobivali milionske kredite koje ni u kojem slucaju nisu mogli otplacivati. A vlade SAD i US FED nisu kontrolirale banke i nastao je haos. EU s tim nema nista, osim sto je vecina njenog novca, pogotovo penzijskih fondova i ostalih fondova koji su trazili da plasiraju za dugorocno i sigurno investiranje, sjebano preko noci.
Slika je prejaka, izgleda isto ko da mu je glava na stalku :D
On meni od uvejk lici na vanzemaljca...
Vidi ovog zrikavca..jedno oko gleda u mesnicu,drugo u pekaru...
Evo glave odmah ako sam pogresno procitao.Pisalo je u naslovu ''Balkanske unije'' i to 5 puta sam procitao.Koji su prevrtljivci ovi u klix redakciji jao...
Pozdrav Sierra, sta ima buraz??? Balkanska unija ne bi odgovarala naslovu, cim mi da spasavamo posrnule banke kad sami sebe ne mozemo spasit??? :-)))
E brate evo nista citam ovu glupost lafo prevarena cura pa polupala momku sve po stanu,a ono fake video :D
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
Moliće njih Balkan da ga malo izvuku da možemo svi mrdnuti makar glavom.
Попишам се овом Ван Ромпују, бриселском дипломати у уста јер Србија се сагињати неће. Живјела Србија, живјело Косово и слава Русији
Sa žaljenjem moram primjetiti da ste vi gospodine veoma nepristojni i ogorčeni. Vjerovatno niste ni pročitali gornji tekst jer gospodin briselski diplomata nigdje ne spominje geografska odredišta koje vi veličate. Govorio je samo o civiliziranom dijelu Evrope, tako da ja vaša reakcija, gospodine, potpuno neprimjerena.