Komentari (10)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Dragi kucni telefon na zicu. Postalo je toliko intrigantno otici negdje i telefonom slikas, zoves , postavljas slike na face ili twitt pa se kao hvalis evo me ovdje , evo me ondje idem tamo, idem vamo, a kad te neko zove da mu posudis koju do prvog, nigdje te nema. Ma z,jebi to. Jarane i ne treba mi . Ko mi dodje sebi me zove. Ha ja
Poziv u Italiji košta, 6,9 euro centi, u Njemačkoj 8,8, Velikoj Britaniji 9,7, Francuskoj 12,7 dok u Španiji košta čak 13,3 euro centi. Cuj to, cijena razgovora u BiH unutar mreže operatera naplacuje se po cijeni 24 KF, sto ti je oko 12,2 euro centi, dok se prema drugim operaterima naplacuje od 28 do 32 KF, sto je oko 14,4 do 16,5 euro centi.. Po svemu smo nagori..
Podrzavam.
To za BH telecom ne važi... oni će naći načina kako da nas deru, kao što su i dosad. Kako inače finansirati izborne kampanje SDA?
evo za vas prokletinje koji mrze EU, da kaže, mjesečno pričam na mob jako mnogo i u romigu kada sam i sva skupa sa internetom ne mogu da potrošim više od 20€...e skontajte vi gdje ste i još sada hoće da ukinu roming ....pih EU ne valjaaaa
nemoj biti naivan...ovo se ne radi zbog gradjana,vec zato sto telekom operateri citave eu posljednjih par godina gube ogromne sume novaca zbog interneta,skajpa,fejbuka i slicno...shvatili su da ce ih internet totalno unistiti ako ne postanu konkurentni....mada mislim da to za bih ne vazi :))))
Platit će to građani opet. Ako ne romingom, onda cijenama u domaćem saobraćaju. :)
Jebote pa u nas u Bosni košta više sa mreže na mrežu nego u njih u Roamingu...
De dera.