Komentari (27)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kod nas se Euro neslužbeno koristi od početka a službeno ćemo ga uvesti godine 2063. :) !
Euro nikad slabiji. Odavno je jasno da iz ukrainske krize jedino ameri profitiraju, pa vi glooppi evropljani i dalje zabijajte sebi nož u leđa. Švabo je jedini ostao dobar sa Rusijom jer misli svojom, a ne tuđom gloovom. O ovome u Vučić treba da razmisli kad u maju ode amerima na kanabe. Je mi gloopi Srbi smo tek svjetski šampioni da radimo protiv sebe.
Pa dobro pad može biti nekome i koristan. Recimo vjerski službenici uzmu priloge u novcu, bace ih u vazduh i kažu: "Bože, što ostane gore tvoje je, što padne moje je."
"što bi moglo da ima negativan uticaj na rast zapadnih ekonomija." opet ove male nerazvijene ekonomije ko šiša njih
Pada zbog slabe ekonomije evrope uzrokovanom slabom razmjenom robe izmedju Evrope i Rusije i grckom nevracanju dugova. Zamislite da BIH primi u roku godinu dana 260 milijardi eura pomoci i onda kaze nemamo od cega da vracamo dug...bankrotira...od***o euro i uvedemo neku drugu valutu i ispocetka sve . Kazem NE evropi a da svojoj nezavisnosti s 260 milijardi eura ulozenih u drzavu :) Evropa ce popusiti na grckom trojanskom konju.
Gdje pada da idemo!?
K.... , ništa ne pada s neba :D