Komentari (34)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Smanjeni letovi za ameriku, englesku, istanbul, o cemu mi pricamo. Naredne 2 godine avio industrija ce biti na koljenima
ma kakvi eno u Trebinju aerodrom se pravi ko ce letit hajd pa znaj,mozda je to zapravo NATO baza
Nece propasti Air Serbia ne brinite se
Jasno je cim investitor izlazi
E hoce, hoce..To je Turska fabrika
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Rupa bez dna . Bacaju o troše pare od naroda koji plaća porez samo da bi se pokazali ime a isti slučaj i sa Croatia Airlines.
Tako su i Turci svukli BH Airlines. Koga uhvatise toga i ......
Hoce hoce... otkazali su 40% letova, red letenja promijenjen 7x u zadnja 3 mjeseca. Odlazni letovi prema evropskim gradovima smanjeni za 60%... ionako su parazitirali na Etihadu. Vidjet cemo koliko ce im aviona ostati u floti kad Etihad ode.
Kompanija Air Serbia u takvim je gubitcima da sad može proglasiti stečaj. Gubitci se stalno generiraju, a dugovanja kompanije uveliko premašuju cjelokupnu vrijednost njene imovine.
Finanskijski izvjestaj ne mozes promaci ni za lijeka hahahhah. Uspjesno ga kriju
Ode sve u Helac kako doslo tako otislo!!
Zasto kriju izvjestaje u kolikom su minusu bili prije epidemije, a koliko je sada na kraju 2020
Bolje je i da se nema, nego gomilati dugove samo da bi letjeli. Objavite podatke, nema potrebe da krijete kada ste uspjesni hahahha
privatni jetovi vrhunske klase boce sampanjci perignon skupe destinacije honolulu novi zeland
Jadna srbija sve im se gace tresu
🤣🤣🤣 Vi ste kraljevi. Definitivno.