Komentari (8)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
SUMS, SUMARU KOPRCANJE !!!!!
Jest da je dobit 500.000 KM, al niko od vas ne gleda koliko su radnici Energoinvest-a zaradili u protekloj godini, koliko je porodica od tih placa zivjelo, koliko je Energoinvest u ovoj godini platio raznoraznih poreza drzavi, koliko su povezana drustva iz BiH zaradili saradjujuci sa Energoinvestom, koliko je ljudi culo za BiH radeci sa Energoinvestom po cijelom svijetu itd. Tako da, molim vas ne baljez_gate bezveze...
Svaka čast!
Bas sam se slatko nasmijao.Moji prijatelji bivsi radnici-sve inzenjeri- imaju svoju kompaniju za \'\'komisening\'\' elektrana i trafostanica,rade po cijelom svijetu ukljucujuci i tu nesretnu Libiju i imaju profit kompanije na godisnjem nivou preko milion EUR-a [u kompaniji ih je slovom i brojem deset-pet inzenjera i pet tehnicara] .Nekad sam za njih radio kao \'\'oficir za vezu\'\' sa svjetskim kompanijama.
@realista razguli...
500.000 KM dobit. Pa mene bi bilo sramota objaviti tako nesto. Pa to je godisnja zarada cetvorice najobicnijih inzenjera u Njemackoj. Sto se tice Libije pisi propalo i za vas i za Bosnalijek i za Gradjevinske firme.
@realista vi ste inzenjeri samo za razyebat i unistit - uhljupi neradnici i sto se najvise pokazalo - losi vojnici.
svaka cast za Energoinvest - jedan od posljednjih gigantskih mohikanaca koji se bori da opstane iz ralja klerokleptokratskih pakaša iz raznih stranaka.... podijelit dionice radnicima i zdravo - da se zastite od subverzivne privatizacije....