Komentari (6)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
zaboli vas neka stvar sad kad sarajlije naplate odstetu od rs necete ih vise morat dezati na grbaci
Postovani pozivam Vas da prisustvujete centralnom skupu SBB NOVO SARAJEVU sa pocetkom u 19:00 u Centru za mlade (Kod shopinga) Grbavica
Da nisam svojim usima cuo ovo sto je Smajlovic rekao ne bih vjerovao. Covjek prica o Zenici kao da smo Havaji nema ljepse i zdravije sredine. A ljudi umiru od raka svaki dan!!!! Ali sve smo mi to sami sebi birali! Tako nam i treba! %#$% nas SDA!
...Općina Zenica, čiji je načelnik Husejin Smajlović 29. decembra 2010. godine potpisao Sporazum gradonačelnika o reduciranju emisije CO2, među prvima je u BiH pristupila ovoj evropskoj inicijativi radi unapređenja energetske efikasnosti na lokalnom nivou. Pa ovo je smjesno. Sta rece covjek i osta ziv. Pa Zenica zagađenija od Cernobila i on kao nesto radio po tom pitanju. HUSO ti si GOTOV na ovim izborima. PROSLOST! FINITO!
Kakvi energetski dani u gradu koji ima najlosije grijanje, u gradu gdje svako prigradsko naselje nema rasvjetu ni grijanje, u gradu gdje nista ne radi kako treba. Gdje SDA vlada tu ni trava ne raste!
HUSO LOPOVE!