biznis
1

eKupon.ba lansirao novi dizajn

Klix.ba
Sinoć pola sata poslije ponoći lansirana je nova redizajnirana stranica vodećeg bh. portala za grupnu kupovinu eKupon.ba. Prateći svjetske trendove i potrebe svojih korisnika, eKupon.ba lansirao je bolju, kvalitetniju i moderniju stranicu koja omogućava jednostavniju kupovinu, registraciju i pregled ponuda.

Kako poručuju iz eKupona, nakon višemjesečnog rada sa poslovnim partnerom na novom dizajnu, puštena je u rad nova stranica, a redizajn je vizualno upečatljiviji, moderniji i pregledniji s obiljem sadržaja i mogućnostima za prezentaciju ponuda. Bitno je naglasiti da je prvi put u BiH korištena je responsive tehnologija za portal grupne kupovine, koja korisnicima smart telefona i tableta omogućava jednostavnije korištenje i jednako iskustvo kao i na desktop verziji.

Web produkciju uradio je vrijedni tim sarajevske kompanije Misija Web (ICE-NET d.o.o.).

Mladi i kreativni tim eKupona svakodnevno radi na razvoju i kvalitetu ponuda i podrške svojim korisnicima kako bi zadovoljio sve potrebe korisnika ali i poslovnih partnera. Jedna od prednosti novog eKupona je i opcija "kupi i iskoristi odmah", koja omogućava korisnicima iskorištavanje svoji kupona odmah nakon obavljene kupovine (u zavisnosti od napomena ponude) te skraćivanje vremena čekanja na svoj kupljen kupon.

Uz novi sajt možete očekivati i mnoge pogodnosti ali i pogledati najnovije, atraktivne ponude poput ponude za Torte i to, Termalnu rivijeru na Ilidži, Garden City Hotel and Resort, Salon Ena, shop Silverland i druge aktivne ponude, saopšteno je iz eKupona.

Svakako posjetite novi eKupon.ba ili pratite na Facebook stranici uživajte u atraktivnim ponudama.