Komentari (18)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Šučur slaviša i hamdulila saće još malo pa umjesto repetitora na Humu napraviti džamiju od milijardu eura.. Tako nas je dobro krenulo Bakiraga,hvala babi što nam sina dade!!!
Za prosjecnog gradjana bih nebitan je izvoz jer ni jedan postotak rasta izvoza nece njemu zavrsiti u dzepu.
Imbecilu...
@Satoshi Nakamoto dabogda ti se sve u vrtu osusilo sem vesa
NAma treba 100 % povecati izvoz i svi ce biti zaposleni,to EU moze da obezbjedi.Ovako inace samo prelijevaju iz suplje u prazno obecanjima i budalastinama.
@OGM da ali nasi politicari moraju da lupe sakom od sto i da kazu evropi da neide tako vise,sto se tice certifikata i kvaliteta mi to mozemo ispuniti,to nije problem problem je sto EU neuvozi od BiH.A negdje nas cak i sputava da izvozimo u trece zemlje.Ukratko mi trebamo politicare koji ce im jebati mater i reciako nas zlite u EU morate od nas uvoziti toliko toliko,a kvalitet cemo obezbjediti.
wow hocemo se obogatit jebite patak
povecat ce djep ovom Ali babi i40 hajduka iz one velke plave zgrade
ako ovo i bude u stvarnosti .. ima da politicari se okite tudzim perjem irekno ono naski eto vidite a u stvarnosti nemaju veze sa tim
Pa ako već rastemo 4,5% ( ne računajući turizam kojef Bakir procjenjuje skromno na 27%) to bi bilo 9% godišnje. Odmah bi se su tu stvorili kineski stručnjaci da izuče kako smo ih uspjeli sustići !! kao najbržće rastuću ekonomiju svijeta. I onda se sjetim da su izbori u Oktobru. Naša je specijalnost da nema REFRENDUMA a kada bi bilo e tu bi cirkusa !
Republika Srpska izvlači prosjek, što i to niste napisali?
@NinoBelovSRB..... Ti ili si opasno bolestan ili okrutno naivan ... odrasti, ne možeš život proživit niti na Andersonovim niti na Dudukovim bajkama ...!!!
@NinoBelovSRB..... Ti ili si opasno bolestan ili okrutno naivan ... odrasti, ne možeš život proživit niti na Andersonovim niti na Dudukovim bajkama ...!!!