Komentari (4)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
OVO JE JEDAN OBICNI LOPOV I UBLEHAR
Lele, ni on više ne zna u koliko nadzornih, upravnih odbora i udruzenja je predsjednik. Zato nam i jest ovako kako jest, i moze biti samo gore..bolje nismo ni zasluzili.
E kad udjemo u Evropu ti ces ABG tender-beže u zatvor. Optuznica je podugacka: mito, korupcija, nelegalna gradnja, carinske i poreske utaje, zloupotreba polozaja. Zato, tender-beže, moli boga da nikad ne udjemo u Evropu jer samo u ovakvoj banana-drzavi javna institucija, dobro podmazana, moze raspisati \"javni tender za nabavku auta marke VW Golf 1.9 TDI\".
Imamovic drzi predavanja o ekonomiji ??!! Nečuveno.