Komentari (66)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Legenda kaže da nekada, jednom, objavljen neki članak na klixu, a niko ga nije popljuvao...
Bukvic lopovcina iz BBI centra i Cordobe BBI
halal bankarstvo je nekad i covjeku oprostiti dug, kome ste sta vi ikad oprostili. otiđi uzmi kredit tu ili bilo gdje pa se javi koliko te je izaslo, ko god ima dvojbe neka provjeri.
mogul ja otvoriti javni WC u opcini molim vas da i ja na sranje zaradjujem ....
Je to banka od onog mosnjaka kakira. BBI -Bank Bakir Izetbegovic
Lopovluk SDA omladine. Alini omladinci isto ko hitlerova omladina i jednibi drugi dusmani svoga naroda
Bukvic glavni perac para za sda
alijina djeca usta ih kenjam
Sve čestitke za domaću banku i najboljeg načelnika
otvorili haram mjesto gdje se uzima kamata
Nemoj tako, nema harama kod njih. Oni rade na osnovi islamskog bankarstva. Sto znaci kombinacija ekonomije i seriata. A posto je po seriatu zabranjeno naplacivati ili placati kamatu, onda kamate nema, al zato ima provizija. 😎
@nikadgore "Nemoj tako, nema harama kod njih. Oni rade na osnovi islamskog bankarstva." ... Osnov islamskog bankarstva je milostinja, a ne "riba". "Riba" na arapskom je kamata. Allah zabranjuje kamatu a podržava milostinju. Svako placanje zajma, osim nadnice za pisara koji pravi ugovor o zajmu, se zabranjuje. Al mnogo toga je zabranjeno, a ljudi cine.
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
kamatari
ta banka vrti novac od ratnih donacija, uzima kamatu al glavno da ne daje za pivu i za bordele to je najvaznije ahaha
Čiji je prostor, Općine? Kolika je kirija? BBI je kreditirala privredu Novog Grada sa 20 miliona KM, kako kažete. Zašto? Je li joj Općina pomogla koliko? Vjerujem da je projekt dobar i da ima rezultate, al dajte malo transparentnije.
@AntiQ Nemoj se ljutiti odmah, smije li Vam se išta više sugerisat a da to ne shvatite kao napad!? Ako se već po "kojekakvim člancima i portalima" objavljuje da je jedna banka otvorena u zgradi Općine, bilo bi normalno da se ispoštuje pravilo saopštenja (5W), pa da saznamo i zašto, jer u pitanju je privatni subjekt u javnom objektu - normalno je da poreski obveznici znaju zašto je i pod kojim uslovima banka tu. Aktiva/pasiva dolazi tek početkom iduće godine, to je kasno. Selam.
Dobar potez odličnog Načelnika.
Bravo BBI Bravo nacelnice ...svaka za pohvalu.
Što ovi Naša Stranka/Sdp/Df pucaju minuse