Komentari (12)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
GRAdi se u RS na sve strane.... na sve strane grade se brda papira od ugovora jal novih jal stari jal u nacrtu.... i onda bidne narodu bolje od papira... tariguznog
vi da ste upravu RWE ne bi ni potpisivao ugovor Alijin sin bi dreco kao ovca slao prigovore Ustavnom sudu pokusao na sve nacine da ospori ugovor...ali ugovor o specijalnim i paralelnim vezama Srpske i Srbije stojii u Ustavu BiH...tako da j b g niste imali pameti kada ste usli u rat sa Srbima...vece sile od mudzahedina su padale u ratu sa Srbima...sad se mozete pomiriti sa sudbinom ili trositi pare koje nemate na lobiranje i time pokazati da mrzite Srbe i Srpsku sto samo po sebi ukazuje na neodrzivost BiH :)
Meni stvarno nisu jasne dve stvari: 1) Imate ogromnu mrznju prema Srbima, a mastate o nekakvom zajednickom zivotu. Cak i najblesaviji Srbin vidi kakvi ste, tako da vam dugorocni multi kluti cilj u startu nema nikakve sanse, bas zbog vas samih takvi kakvi ste 2) Imate precijenjene ideje o nekakvoj ¨drzavi BIH¨, o BIH nadleznosti i vlastima. Zaboravljate da u tim BiH vlastima sjede Srbi, i da Savjet Ministara nece ni pisnuti na ovu temu, jer Srbi jednostavno nece dati. Tako da su sve price lajanje na zvijezde. R.Srpska je sama privukla investitore i za hidrocentrale na Drini i za gasovod. Vase ¨BiH vlasti¨ nisu mrdnule prstom za to, i jos sad povrh svega, pokusavate da sabotirate, naravno bezuspjesno, ono sto je ucinjeno. Ja sam naravno realan, i svjestan da je sve ovo oko investicija predizborna kampanja, ali vasa negativna kampanja protiv svega sto radi RS, steti najvise vama samima. Bijedno i jadno, prezira vrijedno. Zato vas 99% Srba potpuno ignorise.
Hidrocentrale na Drini, medzunarodne gasovodne trase itd. su u nadležnosti BIH. Dodig i Dzombic znaju to i DOBRO ZNAJU da niti jedna država pa SRB, niti jedna BANKA,niti jedna firma neće ući sa dvojcem u saradnju koji ne da ignorise državu od čijih para žive nego i Srpski narod u području Drine. Slično su napravili i za svjetsko prvenstvo u Raftingu gdje je općina Foca dobila cca. 80 000KM za 4 dana a BL preko 1 000 000 KM za jedan dan. Sjeti te se koliko je iztupa imao prošli predsjednik entiteta RS. i svi prije njega a koliko Dodig! Vise od sviju zajedno! Zna Dodig da nema zakonski osnovu i stoga on samo izaziva i provocira. Tužno je da mu glasno o nadleznostima države kažu samo političari iz RS dok federalni šute. Ali zato Becirovica itd. bi da smjene sto je kao federalni političar ispravio \" krivi navod\" min. VP. iz SRB.
Babin sine juniore, sta je rekao babo Alija: suti sine i radi sve na jacanju moje tvorevine. Mene su Srbi oslobodili iz zatvora, zato pamet u glavu i sve ispod zita.
nepravi se glupij nego sto jesi dzombicu
a po dejtonu je ovo nadleznost drzave bas kao i distributivna podrcja Jug, Centar i Sjever. I ima li ko od ovih j b stranaka da to zna i da im kaze?
predizborna kampanja. valjda si do sad shvatio da ovakva država ne odgovara samo srpskim političarima, nego i bošnjačkim i hrvatskim ali nemojmo barem mi, narod, padat na ovakvu priču. već 20 godina gledamo ko od ovakve priče profitira, a ko izvuče deblji kraj
Ovi iz vijeca ministara treba da objasne narodu dali ovdje ima drzave ili ne zna se ko vlada drzavnim resursima i ko moze potpisivati medzu drzavne ugovore ili narod treba da objasni njima
investicije AV AV AV AV AV AV AV
jest klempo pravi. na kakvog ga ražnju okrenut, pa dat narodu u RS da jede
KRMAK PRAVI