Komentari (7)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Lahko je njima birat hoču fax ne ide mi ,hoču ovo ide mi itd.Dovedi ih u ovaj lopovluk pa bi osjedili prekonoči ko TALE.
Ma i kod nas je vec kriza sa zanatlijama, pravog majstora ni za lijeka a mladi nece u radno odijelo i prljave ruke. Nije svako za fakulteta ali vala nije svako ni za majstora
ajmo ovo sve zapalit i ajmo svi na zanat u sfrj njemačku
Ajmo raditi u svabiju, ovdije zivota nema... nazalost...
Dobro je rekao ovaj momak, ne treba da računa. Ovako i kod nas na svakom faxu. Daj ih našopaj teorijom od koje im 99,99999% podataka nikad u životu neće ni približno trebati a nemoj im ni slučajno uvoditi praksu, to je barbarski. Što je apsolutno naopako mišljenje. Eto sad će ti neko na poslu tražiti definiciju dijagrama ili će ti tražiti da odgovaraš teoriju pred nekim, da biflaš ko papiga. Fino kaže uradi to-i-to, nikoga teorija ne zanima.
Donosimo vam priče o velikim kompanijama, dešavanjima u svijetu biznisa i svijetu bogatih. Lajk: https://www.facebook.com/intelektum
Zanat je budućnost ... A ovdje svi pobacali mašine... Skupo će nas to koštati ..