Komentari (5)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
šta je sljedeće... seminar "Kupovina multinacionalnih kompanija - kako dati najpovoljniju ponudu"...
ovo ko neka jagma za radnicima... u zemlji sa 60% nezaposlenih...
Kad analiziras učesnike shvatiš da je većina predavača koji svoje znanje i iskustvo žele podijeliti s drugima su sve samo ne muslanka. Ili "naših" nema kao uspješnih ili ne žele dijeliti znanje. Žalosno. Čestitke i uspješne naredne investicije spmenutim ucesnicima i govornicima.
Opažanje je na mjestu. Mi Bošnjaci smo dobri samo u JAVAŠLUKU! Ako se može šta onako dobiti, ako se može uhljebiti, prevariti poslovne partenre i sl, tu smo prvi. Dovoljno je samo pogledati da svu distibuciju i uvoz svih roba rade Hrvati iz Hercegovine i Nelt iz RS :) Reklamu na svim autima GRASA radi firma iz Banjaluke, to piše naa svakom tom autu. UH, da ne nabrajam :)