Komentari (14)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Prvo, ovaj njihov Osram je fušina teška, ne daje ni 20W svijetla a kamoli 100W.... Drugo, narod je plaćao 50 godina za elektrane i razvode, a sad mora platiti 6 KM samo što mu sat stoji na zidu, za to dobije jednom u 50 godina sijalicu od 10 KM. Da je i meni tako biznis praviti, ja bi im u 50 godina poklonio i šporet nov a kamoli ne i sijalicu.
ta sijalica,koju dijelii elektrprivreda, je pregorila nakon deset sati. Sramota šta dijele i obmanjuju potrošaće.............
mozda nije prevara, ali je onda marketing. jedna \"stedna\" sijalica ti se isplati za 2 godine, kakva je to racunica?! a njima je svejedno prodaju li struju nama ili je izvoze... cak su ove stedne gore za el-energetsku mrezu jer nisu obicni omski potrosaci nego imaju povratni uticaj na izvor i blablabla racunica, nego sta je
ovo sto je EP uradila je za svak pohvalu a narod koji u svemu vidi prevaru i pesimizam ,isto je i zasluzio!!!!
dobar potez EP, za svaku pohvalu. bas sam iznenadjena! ove stedljive sijalice su dosta skuplje od normalnih ali se dugorocno isplati! mislim dau sarajevu ima u robotu i obi-u i mercatoru. ja zivim vani i ovdje kostaju oko 6 eura :(
stari,gdje ima kupiti te sijalice???
prije par mjeseci sam kupio te stedljive sijalice i mogu vam reci da mi se je vec isplatilo..racuni su bili manji za 20KM..tako da svima preporucujem da kupe te sijalice..u svakom slucaju je za pohvalu potez EP :)
Jel to kod tebe svi rade u familiji,pa ne moze niko naci vremena da ode uplatiti:O .jos nesto si zaboravio,sta ce biti sa onima sto su na jes paketu ili placaju preko neta???Jel i za to kriva EP?Koji smo mi imbecilan narod.Nesto ti daju dzabe,ali uvijek se nadje neki problem,kvaka koja ce mu smetati.Nismo brate ni zasluzili bolje.Takve ako ti treba oderati gdje god se moze,pa da makar ne kukas djabe...
sta je bolan i ne bio duplo naplaceno???tebi haman treba dupli mozak pa da skontas obicni racun...
Mora da ce nam pocetai cijene struje za 5-6 puta. Nema sanse da oni nesto promovisu samo tako a da nemaju svoju dobitu svemu tome.
Dobra je to akcija, međutim ako sam dobro pročitao samo će davati sijalice na naplatnim mjestima. To znači da svi moramo otići na naplatno mjesto (rade u isto vrijeme kada i svi mi koji radimo), izgubiti vrijeme na poslu ( novac), čwekati u redu zbog jedne sijalice. naravno ovo su \"stručnjaci\" u EP dobro skontali, jer im praktično ostaju sijalice koje neće dodijeliti onima koji struju plaćaju putem pošte, virmana i slično ( POŠTA,Banke ). Ovo bi neko mogao proračunati , pa ispade da ipak neće ep OTIĆI U VELIKI TROŠAK. POZDRAV, LAKOVJERNI NARODE.
sve sto dobijes dzaba najskulje te kosta.
Bravo! Hvala Bogu da neko nešta skonta u ovoj našoj tunguziji. Ovdje zapravo ne trba puno mozga, ovakve stvari odavno se rade na zapadu, trba samo kopirati. Manji računi narodu više izvoza državi, manje opterećenje mreže i manje distributivnih problema, što zbog istog tog opterećenja što zbog negativnog utjecaja \"flicker\" efekta na kvalitet same struje. Odlično. Kad bi još oni bilmezi u zdravstvu skontali da je jeftinije ulagati u prevenciju od bolesti nego u samo liječenje, kao npr. raka pokvarenih zuba itd. gdje bi nam kraj bio..
taman da nadoknade ono duplo naplaceno mjerno mjesto od decembra prosle godine....