Promo
99

Domaći lanac trgovina Amko komerc proslavio 28. rođendan

Foto: I. Š./Klix.ba
(Foto: I. Š./Klix.ba)
Ove godine Amko komerc obilježava 28 godina poslovanja. Godišnjica kompanije zapravo je proslava uspjeha. Ona je dokaz otpornosti kompanije, njezine sposobnosti da se prilagođava i mijenja s vremenom, ali ostane vjerna svojim temeljnim uvjerenjima.

"Još jedna uspješna godina je iza nas, zbog čega želimo da se zahvalimo prije svega našim zaposlenicima, kupcima i poslovnim partnerima. Posebno smo ponosni na činjenicu da smo u ovom periodu povećali broj kupaca, proširili prodajnu mrežu prodavnica i osigurali dodatna zapošljavanja. Iza nas je mnogo godina truda, rada, izazova, uspona i padova. Kroz sve ove godine rada i borbe uspjeli smo zahvaljujući našim ljudima.

Zajedno sa našim kupcima svih ovih godina proživljeli smo mnogo lijepih trenutaka. Vrijeme nam je 'proletilo'. Bili smo vaš prijatelj, komšija u svim važnim trenucima. Hvala svim našim kupcima koji su tokom prethodnih 28 godina odrastali sa nama, što su sve svoje lijepe, ali i one manje lijepe trenutke prolazili sa nama, jer sve ove godine smo ostali zajedno", istakla je Minela Durmo direktor marketinga Amko komerca.

Povodom 28. godišnjice rada i postojanja, kompanija Amko komerc upriličila je proslava u hipermarketu Amko Mojmilo.

Proslavi ovog bitnog jubileja, prisustvovalo je više stotina građana, kupaca Amko komerca i zaposlenici kompanije.

Za odličnu zabavu i atmosferu zadužen je muzički Duo Domine. Prisutni kupci su do 22 h uživali uz poznate hitove domaće muzičke scene, a sve je prošlo onako kako smo i navikli od Amko komerca – savršeno.

Svi kupci uživali su u odličnim delicijama, posebnim rođendanskim cijenama, nagradnoj tomboli i poklonima. U prizemlju objekta upriličena je specijalna rođendanska zabava za najmlađe uz druženje sa animatorima.

Samo mali dio atmosfere pogledajte na videosnimku, ali i u galeriji fotografija.