Komentari (23)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
jao budala ovdje. Od koje vi bolesti majke vam ga patite? I JEDNI I DRUGI I TRECI !! UZASNO
@jebim je mali smrdo neopranog shupka, silovan u djetinjstvu od dajdze i amidje.. ne zamjerite mu. ja cu tvoju sekicu samo da pozdravim toplo, :p
Jeremy, sestri ti ga uteram izmedju rosnih guzova!
Posle Tita novi lik!Vislji i mladji Milorad Dodik!....Da bolje rodi njiva i vinograd!Zaprasite i zalite sa dodatkom Milorad!... Ponosno koracha po sirokoj stazi!A pod satrom pijeva \"o ne ne ne ne ne DOLAZI\"!...Da se osijecate svezije,i da ste podmladjenog LIKA! U lokalnim prodavnicama najnoviji produkt i sminka Milorada Dodika!... Pravi uzor i IDOL naseg \"sivog ticha\"!Vlasnika drzave i banke\' MILE DJUKANOVICHA!!!
@jebim: dojka kravlja!
Jeremy, shupchino!
ne bi sjalaaaaaa ovako jakoooooo, ova naasaaaaa lijepa srpskaaaaaaaaa, ja bi svjetlo zvao mraaakom, da te nije dooooodiiiceeeeee.... dodiceeee, dodiceee, dodiceeeeeeeeeeee, dodiceeee, dodiceeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee..
bbbb sanja da postane dodik
ako on kaze nema onda i nema gotova prica !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! hahahahahahhah
hahahahhaha.. jebim dojka nad dojkama! mali hrcak opet je tu.
Jeremy, karino pechena!
Kakva recesija bre. Koliko smo se samo svi nakrali, nema da vas masi depresija.
naravno da nema recesije u tzv. rs. pa dok recesija drma njemacku, usa i ostale male zemljice tu velesilu tzv. rs ce da zaobidje.. to je ekonomski gigant.. a ovaj krkan dodik svakako nije normalan. jebim je dojka kravina!
GOSPON DODIK, TO NIJE STVAR VJERE! UZMI PAR ČASOVA IZ UVODA U EKONOMIJU PA ONDA PRIČAJ NEBULOZE!
Dodik je zabranio u RS rječ \"recesija\" ko tu rječ spomene teško mu se ukinuće ga ko 60 minuta.