Komentari (29)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
kako divna slika
prijenos-prenos nastavlja sa radom........ Dodik je bosanac
ne znam ko si ti niti koji su tvoji argumenti. a ti eto sigurno znas da si stariji od mene i da si obisao vise zemalja od mene? vidovita dzemila ili sta? ja pricam o fasistickim izjavama tipa rs-ovih,koji govore sve o mentalnom sklopu njega i slicnih njemu.
prijatelju ja nisam maloljetan. na zalost stariji sam puno od tebe, volio bi da nisam. a sto se putovanja tice, cisto sumnjam da ces ti obici onaj broj zemalja i kontinenata koji sam ja obisao. za ovog rs ne znam. cinjenica je da bosnjaci vole sve druge omalovazavati i da vam je glavna taktika diskriminirati protivnika, ako ne argumentima a onda \"ma pusti maloljetan je\" \"de.bil\" itd. takve \"argumente\" moze ponuditi svaka strana.
ne znam sta se raspavljate sa maloljetnikom kojem je jedina uzivancija u zivotu fasizam. nije jadnik drugacije naucio..... nije nikada ni izasao iz te cemerne rs,ne zna on uopste sta je normalan zivot. al zato se pali na svaku rijec svog vladara dode :D
Mujezin ostao bez para a na računu EP stoji preko 150 miliona. Dodik samo čekao da Bošnjačka strana klepi ušima i igra po njegovom. Incko može samo da se crveni što je pokušao da nešto uradi za BiH.
@RS ako ce nas ostati za pod sljivu .... vas ce ostati za pod maslacak i to bez da se gurate .... ovo je fora iz filma... Naravno nadam se da ce nas i jednih i drugih ostati puno vise ... i da ce biti puno manje budala takvih recimo kao sto si t
Aj fala k...u da se bilo sta dogovore ... Ja bi samo zabranio da se po tim cilimima hoda obuve ... Mene bi stara razbila da ovako odam po kuci a njima se moze
Kako god su se dogovorili, bitno je da su se dogovorili. I umjesto da to podrzavate, vi na sav glas, opal po ovom i onom! Nece vam Incko praviti struju!!!
Vamai je jesu ustala kao jedina nada prorocanstva i hodzini zapisi. Vama na ovome svijetu ništa ne ide od ruke. Aj namazi 5-6 vakata mozda bude bolje. Ako ne pomaže nazovi Milana Tarota.
de ti rs potrazi bolje sto prije drvo sljive i zauzmi mjesto, mozda i prezivis. \"Opaska autora se odnosi na prorocanstvo tarabica koji je predvidio da ce srba ostati toliko da ce svi moci stati pod jednu sljivu\"
Kako ovaj Dodik uvijek izbori da bude po njegovom, ovi iz Sarajeva su sramota, nigdje pametnog covjeka ne mozes naci :(
@RS de odjb miki maus.......jedino dusevno i mozes da jedes jer nemas sta........znaci jos 3 sedmice im krepucnuo si.........
a zbog vaseg bosnjackog vrijedjanja svega drugacijeg i vasih pohlepnih politicara nam zemlja nebi bila u govnima. vi ste jedini narod koji jos uvjek preglasava i pokusava tlaciti i istjerati jedan narod. svi drugi su odustali od te politike. KASNITE!
Hvala bogu da je BiH u gov nima. To nam je cilj od 1995. Naš uspjeh je što smo doveli BiH na granicu kolapsa i što će sama da se uruši. Kod nas u RS bolje nego ikad. A i da je loše, ne smeta, dušavna hrana nam je gledanje kako Nakaradna Tvorevina propada.