Komentari (5)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Eee...Mi smo jasno rekli da...eee...da su odluke OHR-a neprihvatljive i da...eeee...oni nemaju pravo da se mijesaju u odnose unutar Elektroprenosa i...eee....da takve odluke necemo primjeniti, vec cemo donijeti svoje odluke...eee...koje cemo implementirati...eeee...kako bi Elektroprenos nastavio da radi u skladu sa zakonom...dakle donijeli smo svoje odluke...ja znam da ce Incko reci da su one iste kao i one njegove..eee...ali to su nase odluke i nicije vise. Toliko.
joj šta ću sada nestalo mi para, a volio bi otić u afriku bodrid bosnu i hercegovinu volim te bosno i hercegoivno
Dodik dao saglasnost, Dodik naredio, Dodik propisao...Pravi Dodikland ili tacnije Republika Dodicka. Vise nije RS vec RD. Kao nekada sto je Tito bio, a kada je umro nestalo i je to sto je kao stvarao i branio, tako ce i sa RD.
prodaja braco srbi prodaja , zar vam ovaj vo niej obecao jaku slobodnu genocidnu tvorevinu , sta ovo desava sa vama, nestajete ko dinosaurusi
Sad se može mirno živjeti